aha, ziarno nie zamierzone. Fota robiona na 40-150'tką i ziarno naturalne.
Pierwsza obrobka bardziej mi sie podoba i aby byc troche upierdliwa dodam, ze domek jeszcze leci ( tak na moje babskie oko)
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
No co ty, ja tylko zartowalam![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
świetny kadroraz te promienie światła
![]()
Hmmm
Może niesłusznie ale uważam, że to bardzo trudne zadanie- panorama z tego miejsca, z Westhafen Tower na pierwszym planie. Też próbowałem i nijak mi nie pasowało. Z tego miejsca, Westhafen Tower jest za duży w stosunku do pozostałych budynków. Gdyby zrobić drugi rząd zdjęć, żeby pokazać całą Westhafen Tower, to budynki z lewej będą maciupeńkie. To takie moje przemyślenia.
Wracając do Twojej panoramy, trochę dziwnie wygląda ucięty budynek Westhafen Tower, może lepiej byłoby skończyć panoramę przed nim? Trochę za dużo czerwieni jak dla mnie, poza tym dobrze![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
zgadzam sie, aczkolwiek miejsce uwazam za bardzo ciekawe i napewno zrobie podejscie nr 2. Wczoraj zona nie miala juz cierpliwosci wiec nie mialem zbyt duzo czasu.
A co do czerwieni.. to przyznam sie bez bicia ze sprapralem balans bieli przy robieniu foty i przy wywolywaniu rawow najpierw skleilem, obrobilem a potem zorientowalem sie o balansie ;/ nie chcialo mi sie juz zaczynac od nowa wiec ratowalem sie suwakami.. jak widac nie odzyskalem poprawnego wb w 100%
pzdr
P.S. twojego rawa obejrze jak wroce z roboty
Podobają mi się te 2 ostatnie zdjęcia. Panorama również fajna. No może rzeczywiście ucięty budynek trochę śmisznie wygląda. Ale sama pora i wykonanie świetne na obu zdjęciach.
Czy czerwono? Jakoś nie razi. Wręcz przeciwnie - bardzo ciekawie kolorystycznie.
Pozdrawiam, Jola