Strona 29 z 54 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 535

Wątek: Promocja na e-30 i cash back na obiektywy

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tkud Zobacz posta
    Ja również nie mogłem się doczekać i zamówiłem E30 widząc jak egzemplarze w dobrej cenie znikają. Doszło do tego, że za cenę około3200 zł kupiłem razem z kitem, którego gdzieś opchnę. Parę tygodni temu chciałem kupić samo body poniżej 3000, czekałem, czekałem aż się okazało, że brak już w sprzedaży. Co ciekawe kupując przez internet z opcją odbioru w sklepie mam ten zestaw taniej jak samo body kupowane bezpośrednio w sklepie.
    Ja tez od jakiegos czasu (z przerwani, z braku czasu) usiluje skompletowac upgade sprzetu i tez mam obserwacje, ze jest ostatnio duzy ruch w cenach na sprzet olympusowy. Ale co ciekawe wyglada jakby sprzedawcy jakos tak nerwowo reagowali na jakies informacje bo ceny zmieniaja sie bardzo czesto (gdzie niegdzie niemal codziennie), ale co ciekawe sa to fluktuacje (raz w gore raz w dol). Zeby kupic w dorbej cenie trzeba poswiecic troche czasu i cierpliwosci
    Jedyne co uparcie idzie tylko w gore to 14-54 II. O tyle dziwne, ze na to szklo nie ma cash backu, a przeciez kursy walut sa jednakowe dla wszystkich towarow... Takie body E-30 dzis w Fotozakupach jest np. tansze niz tydzien temu... a 14-54 wszedzie tylko drozeje z dnia na dzien.

pozdr.
    JBr.
    Baza fotografii krajoznawczej - www.foto-baza.pl - foto@foto-baza.pl
    Aktualnie 12 533 zdjęcia z 19 krajów.
    Wydawnictwa autorskie: http://www.foto-baza.pl/index.php?menu=autorskie

| OlyJedi Awatar tkud
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    To samo stwierdziłem. W MediaM zauważyłem, że tydzień temu był 1000zł tańszy. Na moją uwagę, że obok w sklepie mozna kupić parę setek taniej pan obsługujący stwierdził, że powiadomi kierownika ponieważ z założenia MediaM maja mieć najlepsze ceny

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam raz jeszcze.
    Juz to pytanie wyartykulowalem czesciowo wczesniej, ale nikt sie nie wypowiedzial. Moze tym razem ktos cos bedzie wiedzial i napisze...
    Kupilem juz 9-18; w poniedzialek powinna przyjsc puszka (E-30) i dodatkowo rozwazam jeszcze 70-300. No i moze wyjsc na to, ze bede mial 3 produkty obiete dwoma roznymi promocjami. Ale adres, na ktory trzeba wyslac kody i papiery jest ten sam. Jak myslicie, czy moge to wszystko wyslac razem, w jednej kopercie? Nie pogubia sie i zrealizuja mi oba cash-backi i przysla lampe?

pozdr.
    JBr.

| OlyJedi Awatar BartB
    Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tkud Zobacz posta
    Ja również nie mogłem się doczekać i zamówiłem E30 widząc jak egzemplarze w dobrej cenie znikają.
    Jak to, czyżby w fotozakupach nie mieli już go na stanie? Teoretycznie jest napisane, że egzemplarze są "w magazynie"...?
    Olek i Canon w jednym stali domu. Olek na górze, a Canon na dole...

po godzinach...

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez BartB Zobacz posta
    Jak to, czyżby w fotozakupach nie mieli już go na stanie? Teoretycznie jest napisane, że egzemplarze są "w magazynie"...?
    Jeszcze rano mieli (dzwonilem; 2889,00, tydzien temu bylo 2949,00). Ale zamowilem juz - moze mieli tylko 1 szt?

pozdr.
    JBr.

| OlyJedi Awatar maestro
    Mieszka w
    śląskie
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez JBr Zobacz posta
    (...) bede mial 3 produkty obiete dwoma roznymi promocjami. Ale adres, na ktory trzeba wyslac kody i papiery jest ten sam. Jak myslicie, czy moge to wszystko wyslac razem, w jednej kopercie? Nie pogubia sie i zrealizuja mi oba cash-backi i przysla lampe?

pozdr.
    JBr.
    Ponawiam pytanie - sam jestem ciekaw czy ktoś już coś takiego w przeszłości praktykował ?
    Teoretycznie nie powinno mieć to znaczenia, nie ma żadnych wyjątków z cash backiem co do ilości przedmiotów objętych promocją, ale w praktyce może być różnie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Ja wcześniej korzystałem z dwóch promocji jednocześnie i wysłałem wszystko w jednej kopercie. Nie było problemów.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar tkud
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez BartB Zobacz posta
    Osobiście nie miałem na myśli "fotozakupy". Ja akurat kontrolowałem e-Fotojoker.pl ponieważ można wybrać opcję odbioru w sklepie i zapłatę kartą. Tak jak pisałem zestaw body+kit wychodzi taniej niż samo body kupowanie bezpośrednio w sklepie. Przy okazji nie kupuje kota w worku ponieważ mogę sprawdzić na miejscu czy wszystko ok.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Ja wcześniej korzystałem z dwóch promocji jednocześnie i wysłałem wszystko w jednej kopercie. Nie było problemów.
    Wlasnie pakuje koperte do Niemiec - i tak sie zastanawiam - wysylaliscie zgloszenia zwyklym listem, czy poleconym, czy moze jeszcze inaczej? Chyba polecony bedzie bezpieczniejszy, bo jak zginie to kolejnych kodow kreskowych na pudelach juz nie ma... Czy ktos mial problem z zaginieciem przesylki?

pozdr.
    JBr.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez JBr Zobacz posta
    Wlasnie pakuje koperte do Niemiec - i tak sie zastanawiam - wysylaliscie zgloszenia zwyklym listem, czy poleconym, czy moze jeszcze inaczej? Chyba polecony bedzie bezpieczniejszy, bo jak zginie to kolejnych kodow kreskowych na pudelach juz nie ma... Czy ktos mial problem z zaginieciem przesylki?

pozdr.
    JBr.
    Oczywiście, ze polecony. Zwykłym, to mozna sobie kartkę wysłąć
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.