A ja też się przymierzam do E30, ale nie mam parcia i mogę czekać, mam dwa aparaty w tej chwili, więc fotki robić mogę. Ciekaw jestem, czy tylko przed świętami ceny nie wzrosną?
A ja też się przymierzam do E30, ale nie mam parcia i mogę czekać, mam dwa aparaty w tej chwili, więc fotki robić mogę. Ciekaw jestem, czy tylko przed świętami ceny nie wzrosną?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Witam wszystkich.
Jest to mój pierwszy post na OC.
Mam pytanie odnośnie tej promocji E-30 + FL-36R;
kupowałbym na f-rę czy kopia f-ry ędzie uznawana w tej promocji.
pozdrawiam
Jutro może padać. Zastawiam się czy zabrać płaszcz, czy parasol, czy może nic?
Na jesieni zazwyczaj pada, ale czasem pojawia się słońce. Uważnie dobieraj garderobę bo nigdy nie wiadomo jaka będzie pogoda. To znaczy może padać, ale też może świecić słońce.
sprzęt: mózg + obskur(n)a kamera
Czy ktoś już dostał cashback z tej promocji? Czy podane kwoty są 'netto' czy 'brutto' - chodzi mi o to czy podlegają jakimś podatkom, cłom, VAT'om, PIT'om itp
Baza fotografii krajoznawczej - www.foto-baza.pl - foto@foto-baza.pl
Aktualnie 12 533 zdjęcia z 19 krajów.
Wydawnictwa autorskie: http://www.foto-baza.pl/index.php?menu=autorskie
Kupiłem E-620 w promocji, zarejestrowałem produkt 8-go października, dzisiaj - 22-go dostałem od Wujka Olka akumulatorek. Dziękuję bardzo i gratulacje![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
No ja właśnie też dzisiaj dostałem akumulatorek![]()
Dlaczego ???
Ja również nie mogłem się doczekać i zamówiłem E30 widząc jak egzemplarze w dobrej cenie znikają. Doszło do tego, że za cenę około3200 zł kupiłem razem z kitem, którego gdzieś opchnę. Parę tygodni temu chciałem kupić samo body poniżej 3000, czekałem, czekałem aż się okazało, że brak już w sprzedaży. Co ciekawe kupując przez internet z opcją odbioru w sklepie mam ten zestaw taniej jak samo body kupowane bezpośrednio w sklepie.