Architektura bajeczna! Tam mógłbym żyć!
Architektura bajeczna! Tam mógłbym żyć!
Jak najbardziej się udało. Ale brakuje mi w serii takiego zdjęcia, które klimatem byłoby zbliżone do 479, tyle, że z zapalonymi latarniami ulicznymi. Tak, wiem czcza gadanina, nie od Ciebie przecież to zależało. Sama się wkurzam robiąc wieczorne fotki, bo niebo jest cudnie wybarwione, ale miasto jeszcze ciemne, a jak zapalą światła, to niebo już nie takie... Ciekawe, jak w innych porach roku, na wiosnę powinno chyba być lepiej, przynajmniej u mnie...
Się rozpisałam... a co do Twoich fotek to nadal najbardziej podoba mi się 479.
A, i jeszcze wpadł mi do głowy taki pomysł: jakby pokazać to zmieniające się światło, ale na przykładzie jednego, takiego samego kadru?![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Rewelacyjne jak zwykle.![]()
Zaglądam regularnie, ale raczej bez emocji.
Ostatnie jednak są całkiem fajne.
kapitalne seryjki pokazujesz, nocą bajkowo jest - oczywiście w Twoim wykonaniu
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Przyjemne miejsca to i zdjęcia wpadaja w oko. Złotą godzinę a raczej jej wpływ jest zauważalny na ostatnich bo wtedy ta charakterystyczna barwa i kolor nieba o tym mówią.
pozdrawiam Wiejo
Z ostatnich dla mnie 478. i 479. oraz ostatnie prezentowane w Galerii.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Dziękuję wszystkim, którzy zachcieli napisać parę słów
Nie bardzo rozumiem, na tym zdjęciu palą się latarnie
Miło mi, cieszę się, że tym razem się spodobało
Nie mogłem się oprzeć i "przemyciłem" takie "moje" zdjęcie
To to o czym pisał Wiejo i zarazem trochę z tego, co postulowała Agulka. Prawie ten sam kadr, zrobiony w odstępie ok. 18 min. Widać różnicę w barwie światła. Na koniec taka planetka:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.