Zgadzam się z opinią Mirka, że przyczyną tej kaszki w drzewach jest przysłona 22. Poza tym nie jest ona tak bardzo widoczna przy pobieżnym oglądnięciu, ale przy wnikliwej analizie całości obrazu tak.
Zgadzam się z opinią Mirka, że przyczyną tej kaszki w drzewach jest przysłona 22. Poza tym nie jest ona tak bardzo widoczna przy pobieżnym oglądnięciu, ale przy wnikliwej analizie całości obrazu tak.
pozdrawiam Wiejo
No to jedno doświadczenie więcej
Znowu zaryzykuję a "ludzikami", tym bardziej, że sami chcieli. Tak mnie zaskoczyli (dredami, ubraniem- było ok 25stopni i w ogóle tym, że mnie zaczepili
), że nie do końca zapanowałem nad ekspozycją:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No i bardzo dobrze, jak sam powiedziales jeszcze jedno nowe doswiadczenie i nie warto mowic o niedoskonalosciach
Jak dla mnie przyjemny, "braterski" portret.
I ten "żółwik", musi to są dobrzy kumple.
Trochę inne "ludziki":
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zdjęcie kumpli całkiem przyjemne
Ostatnie jakoś od mnie nie przemawia, sama nie wiem dlaczego...
pozdrawiam
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
masakrer i igorra, dziękuję za komentarz. Inni odwiedzający pewnie nie chcieli mnie dołować i nic nie napisali![]()
Czy ten pan na pierwszej fotce to zywy pomnik???
Chyba z checia zapodalabym ci kubelkiem wody po tych ostatnich dwoch fotkach![]()
W załączniku fragment tego "pana", sama oceń
Jeśli chodzi o kubeł to nie krępuj się, zawsze to jakaś opinia![]()
Zdjęcie z kumplami mi się podoba, proste, ale przyjemne w odbiorze. Natomiast kajakarze... hm.. nie przyciągają mojej uwagi. Tak, jakbyś trzasnął fotkę znajomym na spływie. Byłeś za daleko, żeby wyraźnie oddać emocje, wysiłek. No co tu dużo gadać - nie bardzo mi się podoba
Ale to z "panem" jest fajne. Sama też zastanawiałam się, czy to jego rower i gdzie ma kapelusz na pieniążki.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
uff jestem na 57 stronie Twojego wątku ....na dzisiaj koniec- ciekawie jestnajbardziej mi utkwiły te zimowe krajobrazy ze strony bodajże 46-49 i wiewiórka ta niby polująca na kaczkę (jakoś początki) już nie chce mi się cofać i szukać...te samoloty (tak na 1 rzut co zapamiętałem)
Pozdrawiam