Saboor i Nipo80 , dzięki za komentarze
Ten 57 , to jest kwiat kaktusatez mi sie podoba , ale jak pachnie .........., tego nie potrafię przekazać
Pozdrawiam![]()
Twoje kwiatki, coraz bardziej mi się podobają![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mnie również chociaż wolę "brzydkie" robale.
hmm... w 67 "coś" siedzi w kielichu kwiatka
68 - super, to teraz robione?? róże kwitną o tej porze roku jeszcze??
Czy używałaś statywu? Zjęcia wydają mi się nieostre. Balans też jakby nietrafiony. Pewnie robiłaś na jakimś programie tematycznym?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth , statywu niestety nie mamchyba zaopatrzę się ........, bo zdjęcia nocne , które bardzo lubię nie sposób zrobić bez niego.
Z prawej strony jest reklama świetlna , a wiec kolorki zmieniają się tu , jak w kalejdoskopieja wybrałam właśnie takie .
Pozdrawiam .
Ostatnio edytowane przez Ann ; 27.08.09 o 16:15
Zgadzam się całkowicie z uwagami Helmutha. Polecam ustawienie, balansu bieli na białą kartkę.
Poza tym na szybko:
71 wylazły dwa brzydkie blicki, podstawa fontanny brzydko ucięta.
72 nie podoba mi się kadr, fontanna dziwnie przycięta z lewej a z prawej wyszło auto i trochę jest tego za dużo się z tej strony dzieje jak dla mnie.
Kiedyś na forum był pokazany sposób jak robić zdjęcie nieruszone z ręki opierając aparat na barku i strzelając z boku. Ja opieram się np o znak drogowy. W sumie dość często wystarczy mały kieszonkowy statyw, który można sobie postawić na murku albo nawet na chodniku.
Pozdrawiam