Tu na jakość przymknę oko. Słabość is słabość![]()
Tu na jakość przymknę oko. Słabość is słabość![]()
Morlok... to ja jestem na ircu, a Ciebie tam nie maChyba że o jakichś dwóch innych rozmawiamy
![]()
Przykro mi, ale nie(chyba że mi się to wszystko śni, pora sprzyja)
![]()
Ależ klimaty przywołałeś ostatnimi zdjęciamiNostalgicznie się zrobiło i smutno troszkę, że niestety wszystko przemija i za chwilę pewnie znikną takie widoki.
Dzieki Jolu za komentarz
Mam nadzieję, zrobic jeszcze "kilka" fotek zanim to przepadnie. Wychowywałem sie w takich miejscach nie tylko ja, to może nie znikną.
![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Może niestety znikną z naszego krajobrazu, ale na pewno zostaną w naszej pamięci i dzięki np. Morlokowi są uwiecznione na fotografiach.
Chyba podczas najbliższego wyjazdu w moje rodzinne strony, okolice ulubionego miasteczka Morloka, przebiegnę się z aparatem po całej mojej miejscowości, ze szczególnym zwróceniem na stare, walące się domostwa i pozostałe zabudowania.
Dzisiaj wybrałem się na spektakl teatru Jandy (szefowej nie było) i kilka fotek zrobiłem. Niestety słońce świeciło ostro wiec robiłem na Kodaku. Za tydzień zobaczę co z tego wyjdzie. Teraz z olka, jakim cudem nie poprzepalane to nie wiem.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Łeee... Na 5 zdjęć tylko jedno pokazujące sztukęA zapowiada się ciekawie, pewnie próbowałabym wykombinować jakiś ciekawy kadr bez przeszkadzaczy (budynek w tle, widzowie), sam teatr. Bo fajna scenografia widzę... Masz coś jeszcze?