Jedyneczka miód, pozostałe dwie również. Gratuluję
Jedyneczka miód, pozostałe dwie również. Gratuluję
ujecie No1 bardzo fajane (winieta za mocna?)
drugie jakos do mnie nie trafia. nie pasuje mi ten budynek w rogu....gdyby z tej perspektywy zlapac oba profile na tle nieba...sam nie wiem
w trojeczce denerwuje mnie zbyt agresywna winieta. tu juz bez znakow zapytania
W sumie, to może przeginam z tą winietą. Za każdym razem mówię sobie "nie dawaj już tej winiety, przesadzasz!", i za każdym razem odpowiadam sobie "ale tylko zobaczę jak wygląda z winietą, na chwilkę tylko". I zostaje ta winieta, bo bez niej łyso
W związku z tym poniżej wrzucam wersje bez (może łatwiej będzie naocznie porównać):
"Pan z yorkiem nieowinięty winietą"
Dwie pierwsze z serii świetne! ostatnie za ciemne, ale też ok.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Z tym winietowaniem to też mam czasami takie same dylematy.
Widać, że znasz tego pana z yorkiem, może jakaś historia, bo same fotki do mnie nie mówią.
Pozdrawiam
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Kaz, co do pana z jorkiem, raczej nie ma historii. Wzięło mnie ostatnio na szeroko pojętych Sąsiadów. Tyle interesujących twarzy mijam codziennie... Możliwe, że nie potrafię obiektywnie ocenić - "gadają, czy też nie?". Tym bardziej dziękuję Wam za komentarze. I obiecuję, że będę się starać
Tymczasem pokazuję dwa radosne zdjęcia mojej ulubionej modelki:
"Portret z AC/DC"
Mała fanka prądu i pioruna![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Winietowanie winietowaniem, ale konwersja do czarnobieli nie jest najlepsza.
ac piorun dcPrzywracasz wiarę w młodych
![]()
Miło wiedzieć, że nie tylko mi AC/DC zawsze poprawia humor
Diabol, ale że co? Za mocno rozjaśnione cienie? Staram się tego nie robić. W tym ostatnim czegoś mi brakuje, może kontrastu większego. Bo szczegóły w czerniach widać, przepałów brak...
Może to brak śmiałości do większego szaleństwa spowodowany słabą znajomością tajników programu.