poruszone? nieostre ? gdzies szczegóły twarzy znikneły.
poruszone? nieostre ? gdzies szczegóły twarzy znikneły.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
to co Ramzes_II + elementy takie jak karton przy nodze i gniazdko za krzesłem.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Tak przy okazji - większej ilości znaków zapytania się nie dało umieścić w tytule?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Pewnie się dałoale MZ tyle tez wystarczy
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Hej,
Mniej emocji przy takiej modelce (ręce się trzęsą i stad brak ostrości), statyw chyba też nie zaszkodziłby przy robieniu fotki.
Pozdrawiam
Szkoda ze nie ostre bo tak to byś miał świetną prace![]()
ok gniazdko rozumiem glosnik przy nodze tez na szczescie to mozna usunac co do statywu to byl,wniosek z tego cos nie tak ze szklem,bo wszystkie z niego takie wychodza, a szczegoly twarzy wolalem pominac .z tego klimatu wrzucil bym cos jeszcze ale chyba mnie ocenzuruja zaraz wiec nie wiem czy moge.dzieki .![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Ja tak widzę, że większość zdjęć jest nieostra. I wszyscy to piszą. Więc albo:
- Ty nie wyostrzasz lub źle to robisz
- masz złe ustawienia w aparacie
- FF/BF obiektywu
Daj linka do oryginalnego Rawa (orfa) i się zobaczy
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
czy mozna z tego zdjecia jeszcze cos wyciagnac jesli tak to prosze o poprawke jesli ktos ma czas,dzieki.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk