Powiedz w domu ze pozyczyłes koledze. Kolega chce tez w przedszkolu poszpanować wypasem![]()
Powiedz w domu ze pozyczyłes koledze. Kolega chce tez w przedszkolu poszpanować wypasem![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Nie uwierzą jak zbiłem żyrandol to powiedziałem że na podwórku w piłkę grali i że jakoś tak piłka wpadła przez okno odbiła się od ścian i podłogi i jakoś tak sama trafiła w lampę rozbijając ją. Może by w to uwierzyli ale mieszkanie było na 4 pietrze i to przy drodze. Dobra zrobimy tak bierz tą koparę, ja tam dawno pasem nie wykleiłem więc dla przypomnienia nie zaszkodzi.
Ale oddaj mi. Bo jutro pas nie będzie miły.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Z zbaweczek koparka bardzo się podoba, aczkolwiek nie bardzo to moge uzasadnić ale na czucie bardziej do mnie gada. Relacje z pokazów walk fajne ale oprócz zdjęcia Capo05 gdzie jakoś niesmacznie mi się robi jak facet kopie kobietę. Wiem, że to pokaz ale straej daty jestem i mam wkodowane, że nawet kwiatkiem.
pozdrawiam Wiejo
Capoeira całkiem spoko
a samochodziki i kopara wyglądają jak z makiety![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
Niektóre dynamiczne niezłe (na macie- rózowe, capoiera) a tilt-shift bardzo mi leży. Wy z Photoshopami to macie lepiej![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Fajna koparka, podoba sietez bym sie taka pobawila
![]()
Ciesze się ze kopara się podoba , oczywiście dam się pobawić.
A teraz kolejny latający odcinek tylko tym razem do ziemi troszku dalej.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.