Najbardziej 438 uwielbiam takie odbicia.
Najbardziej 438 uwielbiam takie odbicia.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
437
438
436
Taka kolejność wg mnie zaczynając od najlepszego (imho). Na 436 fajny dość efekt ale nie do końca wiem co to jest.
mente et malleo
Sprytne 438 jestFajne szczypczyki
Z serwii kwiatowej deszczowe mnie urzekło
![]()
432- gałązka po przekątnej i świetnie rozmieszczone kwiatostany w nienagannej ostrości. Bardzo na tak. 436- korzeń po zrywce o ciekawych demonicznych kształtach. Na tym Twoja wizja jest łagodna pomimo zastosowanej tonacji. Pokusiłbym się aby sam korzeń był zdecydowanie ciemniejszy. 437- na karczowisku pozostały dwa drzewa i dylemat czy bedą żyły czy na wycinkę. Odbieram to jak wyrzut natury kształtowanej ludzką ręką. 438- wyraziste odbicie przyjemnego kształtu gałęzi. Taki widok zawsze koi i uspokaja.
pozdrawiam Wiejo
421
Zdjęcie wygląda egzotycznie.
Pamiętacie ten dowcip z jeżami ( "jak mustangi") ??
Tutaj aż prosi się powiedzieć : hippopotttam![]()
E-500+ZD 14-54 + ZD 40-150
Somewhere, between the sacred silence and sleep,
DISORDER
Dzięki za odwiedziny i komentarze. Dziś kilka zdjęć z dzisiejszego dnia, miałem tylko jedną modelkę ale bardzo cierpliwą - mogłem ją obfotografować z każdej strony... Modelką jest zdaje się jaszczurka zwinka (Lacerta agilis).
E-330 + ZD 50/2, za wyj. ostatniej -ZD 9-18
439.
440.
442.
443.
444.
445.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 1.05.09 o 22:43
439 najbardziej mi pasi - bardzo fajnie ułozona w kadrze, mimo płytkiej GO wiadomo co i jak. Gratki.
A zwinna to ona chyba nie byłaraczej Jaszczurka Leniwa
hehehehe...
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Też 439![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
na ostatnim widać dlaczego tak długo dała sie fotografować. Wszystkie bardzo dobre zdjęcia.
PZdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300