Nudzą się dziewczyny na wagarach. Karmienie gołębia sympatyczne. Ładnie oddałeś bw na obu zdjęciach.
Nudzą się dziewczyny na wagarach. Karmienie gołębia sympatyczne. Ładnie oddałeś bw na obu zdjęciach.
pozdrawiam Wiejo
Zabawa w kolory.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Spoko, tylko troche w prawo leci.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Drzwi, minimalnie za bardzo przycięta prawa strona (nie widać tej drugiej krawędzi muru co po lewej). No i jak pisał ramzes trochę krzywo ale temat świetny![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Drzwi- kolorki ekstra do tego ciekawa zabudowa. Jak pisano brakuje tej telecentryczności kadru. Tym niemniej wypatrzone świetnie. Schody- troche trwało zanim sobie je poukładałem w logiczną całość i może dlatego na zdjeciu nie ma tego efektu. Może szerszy kąt obiektywu pozwoliłby zamknąć przestrzeń schodami.
pozdrawiam Wiejo
Widzisz, jakby to powiedzieć. To pierwsze fotki jakie robiłem za pomocą E-tam. Jeszcze nie wiedziałem czy patrzy sie w okular czy w obiektyw. Fotka powstała dzięki pozyczeniu aparatu przez Jacka. Obiektyw to 14-42. To jeno z pierwszych fotek jaki wykonałem cyfrówką w życiu, a i o GIMP-ie myslałem, że to marka samochodu. Ja tylko na kliszy wcześniej robiłem.
Dzięki za uwagi. Mam nadzieję, że dalej pójdzie lepiej
(nie mówić)![]()
Witam
Właśnie schody są odjechane, podoba mi się, bo długo trzeba ich szukać
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No po prostu pokazałeś schody tak, ze ja siedząc na krześle, z oparciem, straciłem prawie równowagę szukając punktu podparcia. Miałem wrazenie ze zaraz wpadnę tam gdzies w dół, którego na dodatek nie widać. Ze względu na halucynogenne działanie fotki - jestem na tak
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.