http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Też macie rację.
Uściśjaląc, chodzi mi o opinię bardziej rozbudowaną niż gniotpodoba mi się to, nie podoba tamto, urzekł mnie klimat, nie lubię takiego klimatu. Coś więcej
Mirku, mam nadzieję że i tacy są![]()
Fajnie PSujesz.
Niektórym Twoim pracom bliżej do grafiki niż fotografii widzianej oczami ortodoksa niemniej mnie podoba się tak swobodne podejście do "materiału wyjściowego".
Mądrzy ludzie mówią, że o obróbce komputerowej nie powinno mówić się "poprawiam" lecz "dokańczam" i ja się z tym zgadzam.
Ni masz masz swój styl a to dużo znaczy.
Dawaj dalej...
Mnie nie do końca przekonuje Twój styl obróbki, ale ponieważ faktem jest, że talentu nie można Ci odmówić, z nieukrywaną przyjemnością podpatruję Twoje kadry, tym bardziej, że tematyka prac, które do tej pory pokazałeś bardzo mi odpowiada. Co tu dużo mówić - będę zaglądać.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
a ja jestem na tak i b. chetnie tutaj zagladam. Świetna robota.
Bo.
"Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
Aldous Huxley
Witam
Obejrzałem wątek, zdjęcia rewelacja! Mają niepowtarzalny klimat, potrafisz przyciągnąć oko. 27 już oceniłem a 26 to po prostu bajka!!! Jednak jestem trochę ciekawy oryginału, chociaż i tak zdania nie zmienię
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Po pierwszych zdjęciach, które nam pokazałeś napisałem, że zbyt wiele PSujesz. Po przejrzeniu i przeczytaniu całego wątku, dochodzę do wniosku, że taki jest Twój styl i już. Wiele zdjęć robi na mnie ogromne wrażenie i bardzo mi się podobają. Są i takie, które według mnie są po prostu na siłę zePSute. Generalnie wniosłeś coś nowego i ciekawego do naszego Olyclubu i chwała Ci za to. Zdradź jeszcze, jeśli można, jakiego sprzętu używasz.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Dzięki za komentarze i odwiedziny. Ciesze się że zatrzymujecie się tu na chwilę
Co do oryginału zdjęcia 26, wolałbyś nie wiedzieć chybaW pochmurny szary dzień cyknięte. gdzieś na stronie lezy inna wersja.
Co do sprzętu to E-510 + 14-54, 40-150, 70-300, Niektóre fotki wychodzą z Nikona D90 + VR18-200. Jednakże znakomita większość to E-510.
Choruję na rybie oko i 7-14mm. Ciekawe kiedy sen się ziści
Na dokładkę jedna fota
29.