Dziękuję Wam wszystkim.
@sal: to prawdziwy komplement jest!
@grizz: do starego stylu to chyba płotka brakuje
@Plumek: to się da załatwić.
@marecki: dzięki wielkie, chopaku, dzięki wielkie.
Również byłbym skłonny powiesić to na ścianie.
Dobrze ułożone.
PS
Chyba niepotrzebnie zalinkowałeś fotkę "Czas" bo teraz nie mogę się zdecydować, która wersja bardziej mi się podoba
Tak często bywa ze znanymi i często fotografowanymi motywami.
Przespię się z tym...
Jak patrzę na zdjęcie nr 70 to ogarnia mnie błogi spokój, jest takie kojące w swoim oddziaływaniu i nie wiem czemu. Przecież jest tam tylko fragment ściany frontowej z wejściem, drzewo i jego cień. Może to ten cień tak działa.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję za tak miłe słowa.
Zdjęcia "Czas" jest mega-fajne, zresztą wszystkie zdjęcia MR podobają mi się bardzo, są naturalne, nieprzegięte, wyglądają tak "normalnie", a mimo to mają coś w sobie.
@Mysi: trudno się z Tobą nie zgodzić co do urody modelki
Jedziemy dalej.
Teraz Tomar. Zdjęcie przedstawia budowlę, która pierwotnie była twierdzą templariuszy, potem klasztorem Zakonu Chrystusa. Otoczona pięknymi ogrodami, jest wpisana na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
71.
Approaching the Convent of the Order of Christ sur Flickr : partage de photos !@@AMEPARAM@@http://farm4.static.flickr.com/3559/3294902006_7fb4702eea_m.jpg@@AMEPARAM@@3294902006@ @AMEPARAM@@7fb4702eea
Dynax 7, MAF 28-135, Provia 100F, polar.
Na 71 nie grają mi kolory...
Seria z Portugalii świetna. Z przyjemnością obejrzałem dotychczas zamieszczone i bardzo chętnie obejrzę kolejne.
70 - jak najbardziej na TAK!
71 - tutaj akurat przygaszone kwiecie nie gra dla mnie kolorystycznie z zieleniami drzew. Dodatkowo takie połączenie podłamuje zbyt duży kontrast w cieniach. Przy tym błękit nieba jak i zameczek jakby z innej bajki.
Takie trochę "nie twoje" Smerfie. Ale może za bardzo marudzę...
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"