Ostatnie świetne, no bo jak inaczej to nazwać. Doskonale wypatrzony motyw, cierpliwy model... Bardzo fajnie to wyszło.
Ostatnie świetne, no bo jak inaczej to nazwać. Doskonale wypatrzony motyw, cierpliwy model... Bardzo fajnie to wyszło.
Super! Parque das Nações robi wrażenie. Wołamy o więcej!
PS. Przed wybudowanie infrastruktury na Expo wszystko, co tam się znajdowało zostało kompletnie wyburzone. Industrialne pozostałości tej dzielnicy można jeszcze zobaczyć gdy się wyjedzie poza granice tych nowoczesnych budowli (np. w okolice Poço do Bispo). Wtedy od razu rzuca się kontrast, tak charakterystyczny dla całego kraju.
Precários nos querem, rebeldes nos terão.
Dziękuję serdecznie za odwiedziny i komentarze. Motyw cierpliwy, bo sobie coś wygrzebywał pewno w rozmiękłym dnie, nie, żeby ono - to dno - bardzo czyste było, o nie.
Fajnie kształty współgrają ze swiatłem na tym obrazku.
Ptak to puenta, bez niego byłoby nudno.
Fajna fota![]()
za Rocco,
ogólnie bardzo fajne.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Fota w barze, jestem pod wrażeniem, kolorków, ostrości, klimatu.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Podziękowania serdeczne, kasprzyk i Kaz.
Dalej Lizbona, Park Narodów, zdjęcie mostu Vasco da Gama. 17 kilometrów długości, podczas budowy uzwględniono krzywiznę Ziemi. Krzywe zdjęcie, powiadacie? W pełni świadomie - bo przecież Ziemia jest krzywa
66.
http://flickr.com/photos/grouchysmurf/3278684954/
Nie ukrywam, że zdjęcie http://flickr.com/photos/grouchysmur...84954/sizes/o/ wygląda o wiele lepiej.
Dynax 7, MAF 28-135, Provia 100F.
Do mnie nie nie trafiaMostu prawie nie widać, jedynie na lewej połówce. Potem to już tylko jasna plama z blikami. Najlepiej wyszła plaża (?) podczas odpływu, ale to już było na 65
.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Oczywiście, że nie widać - jest długi, jest za mgłą i chowa się za horyzontem, w tym rzecz. No tak, ale jak widz zadaje sobie pytanie, o co, do cholery, tutaj chodzi, to znaczy, że fotograf skwasił. Dzięki, helmuth, próbuję sobie otworzyć oczy ponownie, by inaczej popatrzeć na to zdjęcie.
...
Nie, nadal mi się podoba, nie poradzęI nadal wierzę, że oddaje mój zamiar.