Proszę o komentarze i cenne rady.
Jest to mój początek mam nadzieje,że wieloletniej przygody z fotografią. Ale jak to zwykle bywa początki ciężkie są
Proszę o komentarze i cenne rady.
Jest to mój początek mam nadzieje,że wieloletniej przygody z fotografią. Ale jak to zwykle bywa początki ciężkie są
Dla mnie tylko "widok" jest interesujący, gdyby jeszcze nie był taki blady.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
a jak dla mnie tylko mewareszta jest nijaka.
Olympus e-500 + 17.5-45mm + helios 44m4 m42 + 2gb CF x233 + 256mb H xD + sakar 29MZ + AAA z tesco + cin scoop + torba z biedronki + who knows?
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=14895
Wbrew pozorom jakiś zamysł kadrowania jest, a to najważniejsze.
Jeszcze tylko podciągnąć technikę, a to już mozolna praca.
mewa była by niezła gdyby nie ten przepał straszny. a widoczek troszke kolorki podciągnąć i ok. Ja tu na szybko...ale chyba przesadzone przesadzoneogólnie mozesz sie z tym coś pobawić
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
oj igorra chyba troche przesadziłaś... z tymi koloramistrasznie nie naturalne...
Olympus e-500 + 17.5-45mm + helios 44m4 m42 + 2gb CF x233 + 256mb H xD + sakar 29MZ + AAA z tesco + cin scoop + torba z biedronki + who knows?
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=14895
W rzeczy samej mewę i widok robiłem w strasznie mocnym słońcu praktycznie zero chmur. Była to męcząca parogodzinna wspinaczka i pora musiała być dość wczesna bo przecież zejść jeszcze trzeba było. Postaram się zrobić coś z tymi przepałami i wrzucę jeszcze kila fot z tej wyprawy.
Widać że masz pomysł na zdjęcie. Oby tak dalej a napewno będzie lepiej.
Pozdrawiam.
mente et malleo
rzeczywiście 666cin. Miałam laptop odcięty od zasilania i na oszczędzacz energii i tak wyszłosroka
twoje wygląda spoko
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Może to troszkę kolorami pokombinowałem powinno być troszkę lepiej, niestety przepały nie potrafię ich zniwelować. Inna sprawa, że robiłem to zdjęcie pod słońce choć za chmurką było to jednak efekt zepsuło.