Ostatnia seria bardzo udana. Świetny klimat!
Pierwsze i drugie miód!
Ostatnia seria bardzo udana. Świetny klimat!
Pierwsze i drugie miód!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
265 super, pozostałe też bardzo fajne.
Babcia z grzejnikiem ekstra.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
261 i 262 - bdbPrzypadły mi do gustu, fajnie przekonwertowane na BW.
265. najbardziej. Cała seria bardzo fajna.
1,2,4 - miodzio [;
Babcie z grzejnikiem fajna. Szkoda, że w ujęciach nie widać jej twarzy. Twarz człowieka jest zawsze najciekawsza.
Babcię z grzejnikiem w sumie można traktować już jak starą znajomąNa pewno jak spotkam ją gdzieś na ulicy to się grzecznie ukłonię i powiem dzień dobry
Ostatnia seria również niezła. Pisząc niezła nie chcę ujmować warsztatowi autora. Po prostu jak dla mnie, czyt. rodowitego wrocławiaka są to ładne widokówki przedstawiające to co mijam codziennie, dlatego właśnie najciekawszym wydaje mi si pierwsze z serii, gdzie Ostrów pokazany jest z nietypowej dla niego perspektywy, a nawet jest tłem.
Pozdrowienia dla Pani w bereciku![]()
265 przykuło moją uwagę, dla smaczku przydałoby się światło z latarni na pierwszym planie...
Raz jeszcze dzieki za wizytę i opinie. Pani w beretce nie wie zapewne, że jest focona a tym bardziej, że "istnieje" w internecie. Przy nadarzającej się sposobności pozdrowię Ją
Ostatnio Odra mnie omotała, przyciąga ku sobie uwagę i nie tylko. Nie wspomnę tutaj o dzisiejszym poślizgu po kamiennym zboczu, kiedy poranny mech zamienił się w naturalny igelit a kamienie w ciepły lód i częściowo wylądowałem w Odrze (tylko buty). A dookoła nikogo.... . Na szczęście udało mi się jakoś cudem wyhamować. Ale nic to, w okolicy Piasku jest piaskowanie mostu (ale się ułożyło), także w okolicy na wszelkich poręczach jest piaskowa maź- kurtka i spodzień do prania. Czego to się nie robi dla SZTUKI
Jednak na razie inspiruje mnie jej majestat, współgranie i "plastyczność", ale jako Odra ujarzmiona miastem, murami, wałami, śluzami itp.
Podaję parę fotek, bardziej raczej jako wariacje na temat, pt.: "Magnetyzm rzeki"
269.
270.
271.
272.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Czysto i sterylnie![]()