Się romantyk zrobił
Róża słabiutka niestety, bez szaleństwa. Kadr jakiś nie ten teges.
Ale tak szybko się nie poddawaj. Swoją drogą musisz też nam dać czasami możliwość pokręcenia nosemIleż można słodzić?
Się romantyk zrobił
Róża słabiutka niestety, bez szaleństwa. Kadr jakiś nie ten teges.
Ale tak szybko się nie poddawaj. Swoją drogą musisz też nam dać czasami możliwość pokręcenia nosemIleż można słodzić?
Nie szkodzi...to do "nieporozumienia" : )
A mi róża bardzo się podoba...bardzo malownicza i pokazana inaczej.
Dziękuję za komentarze
Portugalskich smaczków ciąg dalszy
Azulejos, odsłona II
Światło zastane.
Azulejos są piękne, nie masz jakichś zbliżeń?
Azulejos robią wrażenie. Również czekam na kolejne zdjęcia.
Ostatnie coby nie przynudzać
Azulejos III
Mam jeszcze sporo detali ale to już nie dziś i nie do galerii.
Fotka w swiaetle zastanym, bez specjalnej obróbki, nawet nie odszumiana a zrobiona na ISO 1000.
Azulejos I podoba się. Ostatnie to element drogi krzyżowej?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Zdjęcie traktuję jako reprodukcję, mam nadzieję, że nie urażę autora, i od tej strony jest świetnie, symetrycznie, ostro, bez przeszkadzających odblasków. Oczywiście trzeba jeszcze coś takiego zauważyć i podjąć decyzję, czy warto sfotografować. Moim zdaniem było warto.
Wcale nie czuję się urażony.
Czasem lepsza niezła reprodukcja niż schrzaniony HDR
Lubię fotografować architekturę, całe gmachy, fragmenty, detale, ciekawostki i zwykłe rzeczy, jakie widzimyw albumach z reprodukcjami i przewodnikach. To też dziedzina fotografii, jak ślubna, dokumentalna czy reprodukcyjna właśnie.
Mój wkład w powyższą fotografię ograniczył się w zasadzie do jej sfotografowania czyli zreprodukowania właśnie. Czy można to oceniać czy nie, Wasza sprawa, ja chcę mieć też takie fotki w swojej galerii a nie tylko wizje artystyczne i spojrzenia pod kątem 65 stopni![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 21.08.08 o 21:55