Fotka wzmacnia stan nieważkości![]()
Fotka wzmacnia stan nieważkości![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
k@czy - patrzysz na świat w niekonwencjonalny sposób, nie można przewidzieć Twojej twórczości, a jednocześnie jest ona tak charakterystyczna. GRATULUJĘ!
wow! az tyle komentarzy...dziekuje bardzo. przy lekkiej obrobce (nie wklejalem zadnej lampy-nic nie wklejalem
) nie wygladalo to zbyt rewelacyjnie. ale to juz chyba regula-zdjecia wymagajace najmniej obrobki wychodza najlepiej. a co do patrzenia na swiat-to...hm... dla mnie to wyglada normalnie
tylko, ze inaczej
no i jaka tam tworczosc.. ja fotki pstrykam sobie
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
a skoro o pstrykaniu mowa
to popelnilem znowu male co nieco:
"Gdy o świcie do pracy swojej wstajesz..."
tylko nie mowcie, ze byscie nie walneli foty na taki widok...
PS
mam prosbe do moderatorow: da sie zmienic linkowanie przedostatniego obrazka (tego z lampa) zeby wyswietlal sie z mojej galerii? a nie z zewnatrz? z gory dziekuje![]()
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 12.08.08 o 06:25
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Własnie wstałem i humor mi poprawiłeś
No pewnie, że zrobilbym fotkę widząc taki szyk.
Gdybym tylko miał ze sobą aparat
Wypatrzyłes szukając tematu czy wpadłeś na to przypadkiem?
Ostatni strzał, bardo udany. Ładna kompozycja i sytuacja wypatrzona miodnie.
p.s. daj linka, to zmienię.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Świetnie wypatrzone.
Dobre zdjęcie. Sprytnie wypatrzone.
wiedzialem, ze gdzies musza prkowac te autobusy i ze raczej wiecej niz kilka w jednym miejscu, bo nie zostawiaja ich w szkolach, tylko gdzie indziej. no i znalazlem
a dzisiaj wracamy do korzeni, a wlasciwie to oddalamy sie od korzeni, czyli od Ziemi...
143.
"... halo Houston...widzimy Ziemię..."
Komentarz w galerii
Dodam tylko, że zazdroszczę Ci oka.
I takich budynków, na codzień mogę sobie tylko pomarzyć o podobnej fotce![]()