Kisi - stawiam jako drugi - jak kultura, to tylko ...
Kisi - stawiam jako drugi - jak kultura, to tylko ...
nooooooniestety nikt nie zgadl....
otoz ten budynek to wielopietrowy parking w centrum miastamoim zdaniem ten architekt powinien projektowac wiecej rzeczy w tym miescie
dzieki za udzial w minizagadce i wrzucam nastepna fotke. zastanawiam sie, czy nie za proste w formie... znaczy czy nie poszedłem na łatwizne... sami ocencie....
123.
trój kąty
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Brakuje tylko tego zwariowanego Francuza, co się spina na drapacze chmur bez zabezpiecznie (zapomniałem jak się gość nazywa).![]()
No tu raczej by nie wszedł![]()
nie wiem o ktorym francuzie mowa, ale jesli potrafi zrobic tak jak ten, to jest gosc ....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Doskonałe te "Trój kąty".
no to lecimy dalej co by watek nie zaginąłl
124.
na dywanik...
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 28.04.08 o 05:31
Masz dobre oko do wypatrywania wzorów w architekturze. Tu też jest dobrze choć nie tak efektownie.
Podoba mi się to zdjęcie. Zatrzymało mnie na dłuższą chwilę. Plamy po gałązkach do wystemlowania. Prócz tego nie czepiałbym się już.