każdy sie w jakims momencie czyms zachwyca lustro mam od wrzesnia 2007 i naturalne jest że są jakieś etapy w fotografowaniu to tyle teraz ma etap filtrów..
24 To Victoria ślimaka a 25 to pan projektant
każdy sie w jakims momencie czyms zachwyca lustro mam od wrzesnia 2007 i naturalne jest że są jakieś etapy w fotografowaniu to tyle teraz ma etap filtrów..
24 To Victoria ślimaka a 25 to pan projektant
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Beziers Francja koloseum 2008 czerwiec
zapraszam do wypowiedzi![]()
Ostatnio edytowane przez geo ; 4.08.08 o 22:41
A7II słoiki
Krokusy ładne, pentacon? helios? ślimaczek za ostre światło. Koloseum świetne.
Koloseum wygląda mi na montaż: niebo BW z dołem (koloseum) BW+HDR. Skoro taki montaż, to czy nie należało usunąć nowoczesną zabudowę z prawej strony? Wydaje się że nie pasuje do starożytnego koloseum.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Oreston 50 f/1.8 fajne szkiełko , co do ślimaczka to specjalnie taka obróbka zrobiłem tak bo sam ślimak nie ucierpiał od przepału i o to chodziło
.....Koloseum wygląda mi na montaż: niebo BW z dołem (koloseum) BW+HDR. Skoro taki montaż, to czy nie należało usunąć nowoczesną zabudowę z prawej strony? Wydaje się że nie pasuje do starożytnego koloseum.
Oczywiście że nie pasuje pomimo to nie mam zamiaru ingerować w zdjęcie
Zdj. słońce- Gdynia bulwar palące słońce skojarzyło mi się z morzem i zdjęciami z lat 50-60
Zdj. Fat Pan ma sportowe buty
Zdj. Gumi -przeczytajcie co jest na baloniku ja osobiście dojrzałem to dziś rano a zdjęcie ma z miesiąc
Proszę o komentarz
A7II słoiki
Fat Pan mi się najbardziej podoba nie tylko ze względu na treść ale i kolorystykę. Pierwsze trochę za bardzo sepia chociaz temat fajny a ostatnie trochę za szaro-żółte.
Fat Pan rulezi nie tylko za buty (ten wyraz twarzy hehehe... ) - fajna fota
Było: Panasonic GX1, Olympus E510
Jest: Panasonic GX7
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Fajne fotki.
Para na pierwszej bardzo stylowa![]()