Zarówno w kolorze jak i BW swietna fotka
Zarówno w kolorze jak i BW swietna fotka
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
dziekuje za komentarze i opinie. jak zwykle komentarze tadeusza to czysta poezjadla oczu jak i mile podlechtanie mojej proznosci -dzieki wielkie
co do przepalu w przykladowym zdeciu, to poradzilem sobie z nim tak:
jak sie nadaje do galerii to wrzuce. sam mam mieszane uczucia
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ja też
Fotka fajna ale jakoś mniej niż inne z Twojego portfolio.
Ja też się zastanawiam co nie tak. I chyba wiem. Może takich motywów powinno być przynajmniej kilkanaście (kilkadziesiąt?) aby nas poruszyło![]()
Nie zgadzam się z przedmówcami - MSZ zdjęcie nie odstaje od reszty i jest utrzymane w "k@czej konwencji". Zabawa symetrią i geometrią została trochę inaczej potraktowana - woda odbija geometryczne kształty w sposób niesymetryczny, zniekształcony - podoba mi się ten efekt!! Co najwyżej przyciemniłbym ostre światło z prawej strony kadru.
MK
co tu czarowac-slabo i tylezamiast mieszac sie z uczuciami, lepij pomieszac na dysku i cos wygrzebac, np takie cos:
139.
dachościan rombelkowy
troche lepiej?
(normalnie sie zaszufladkowalem...)
moze nie pamietacie, ale wszyscy widzieliscie ten budynek, pytanie tylko w jakim filmie...![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Świetnie, malutką uwagę dopisałem pod zdjęciem w Galerii.
Podoba mi się takie zaszufladkowanie![]()
no dobra, wiem, ze jest lato, goraco i sa wakacje i nikomu sie nie chcenajgorsze jest to, ze mnie tez nie...
z lenistwa popelnilem takie oto cos...
zgadnijcie jakiego filtru uzylem...
Filtr kałuży do góry nogami ??
Swoją droga lubie bardzo takie "przekombinowane" zdjęcia![]()