!!! - ryby ??Zamieszczone przez Rafał Czarny
!!! - ryby ??Zamieszczone przez Rafał Czarny
"Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.
E tam ryby od razu. Walenie!!!!!Zamieszczone przez kapir
![]()
Fotka super
Chancza piekny zalew ale na glownym polu namiotowym kupe dziadostwa zwlaszcza w wekeendy.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Cześć
Po dłuższym "niewstawianiu" zdjęć wznawiam mój wątek/blog autorski - na pierwszy ogień parę fotek kolarskich z młodzieżowego wyścigu. Przy okazji parę przemyśleń technicznych: wykonywanie takich zdjęć nie jest trudne. Na ok. 50, większość jest akceptowalnej jakości. Robiłem je przy czasie 1/50 przysłonę dobierał aparat [iso 100].
"Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.
kolarz za mało ostry, trenuj dalej
i za ciemny kolarz
2 rewelka!
Drugie najlepsze. Pewnie bałeś się bliżej podejść?![]()
Piękna "modelka" i bardzo ładnie pokazana. Podzielam też opinię odnośnie zdjęcia nr 2. Choć np. 1 też jest ciekawa, jakby uchwycony moment polowania. Choć nie wiem czy tak było.
Niedawno też miałem przyjemność, po raz pierwszy w życiu, spotkać modliszkę. I jak nie przepadam za robalami, tak ten owad budzi we mnie raczej zachwyt niż strach czy obrzydzenie.