Fajny ten odpływ... Pokusiłabym się o uabstrakcyjnienie tego poprzez obcięcie całej góry (tak w ramach wariacji).
Fajny ten odpływ... Pokusiłabym się o uabstrakcyjnienie tego poprzez obcięcie całej góry (tak w ramach wariacji).
Bardzo ładnie ale pomarudzę
Może BW i więcej kontrastu, coś bardziej w grafikę tak, żeby mocniej wydobyć formę?
Może i niezbyt oryginalne, ale umiesz zrobić coś ciekawego ze znanego już motywu (ot, chociażby przedostatnie zdjęcie). Próbowałem sobie to powyższe zdjęcie trochę przekadrować, ale chyba oryginał jest najlepszy. No i w kolorzeMi tam się całkiem podoba, jest niezłe.
PS. Co tak wróciłeś do tej Bessy?
Niezłe zdjęcie a w BW sraci swój urok jak dla mnie kolor lepszy![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Mam za dużo aparatów, dlatego Bessy używam rzadko. Ale używam. Tak naprawdę trzymam ją po to jedynie, by dokupić sobie do niej Heliara 15mm (gwint 39mm) i nim robić fotki. Chociaż Skopar 35mm też jest fajny
Ano, coś w tym jest. Reala jest fantastycznym negatywem.
Ano, widzisz, w moim przypadku to działa inaczej. Nie kadruję zdjęć, nie obrabiam ich, nie modyfikuję. Bo albowiem ponieważ, jakbym chciał inaczej kadrować, to winienem to zrobić w wizjerze, jakbym chciał mieć zdjęcie w BW, to bym użył APX 100, a nie Reali, jakbym chciał mieć większe kontrasty, to wsadziłbym slajd E100VS. Powalony jestem, wiem, ale tak to u mnie działa.
No i serdeczne podziękowania za miłe słowa o kadrowaniu.