Rafał- jak ma się już wszysko, to czas pisać książki, wydawać fotoalbumy itp. Trza iść dalej. Opatentować swoje patenty i robić kasę. No bo przecież żyjemy w dobie, pt. "wszystko na sprzedaż", czyż nie?
ps. tak trochę zgryźliwie, na ostatniej fotce uciąłbym gałąź po lewej i zrobiłbym kwadrat. A córce dałbym trochę kontrastu, bo takie za bardzo glamourowate![]()
Ostatnio edytowane przez Kaz de Wro ; 20.05.08 o 20:23
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Bit... na ostatnim to raczej chyba nie jest córka Rafała... Mam nadzieję, że to nie ona...![]()
Fajne foty robisz, zawsze je przeglądam, ale co ja będę gadał, ja się nie znam. Jak mi się jakaś nie będzie podobała to napiszę, choć raz już tak zrobiłem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Witam
Dwa ostanie zdjęcia, przepraszam, fotografie, bardzo mi się podobają. Pisałem już kiedyś, że portrety dzieci wychodzą Ci wyjątkowo dobrze i zdanie to podtrzymuję. Myślę, że na tym mógłbyś zarobić miliony.
Schody z "parą" również bardzo mi się podobają. Trudno mi powiedzieć dlaczego. Niby co może być wyjątkowego w dwójce zakochanych (prawdopodobnie) młodych ludzi, wspinających się po schodach? Takich par są miliony, a i schodów pewnie też sporo. Mimo wszystko na mnie to zdjęcie działa "wciągająco".
Podkreślam, że są to jak najbardziej subiektywne, wynurzenia amatorskiego pstrykacza.
Pozdrawiam
Agapiet- córki Rafała jak rozumiem dotyczy fotka 727. Chyba, że 728. to projekcja przyszłości... .
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
dawno tu nie zaglądałem.....i teraz żałuję, choć nadrobiłem zaległości.
Rafał - trzymasz swój styl, czasem zdarza Ci się mała wycieczka w inne klimaty ale z dużym powodzeniem. Fajnie. Kompletnie nie moje klimaty, ale chyba dzięki Tobie nauczyłem się rozumieć i akceptować takie foty.
Za to dzięki.
Będę zaglądał. Pozdrawiam
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
rafal, mam pewna hipochondrię odnosnie tego, ze czasem szum moze przeszkadzac, draznic (np przy zdjeciu rowerzysty nad kaluza) - dzieje sie to byc moze wtedy gdy zdjecie jest przeostrzone i tworzy sie taka digitalowa sieczkarnia. dziekuje.
727-Oczy ufne i szczere.Sztuk cztery.Fotka zagadala.ZNAKOMITOSC.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie