Na ekstremalne szerokości mam fiszajaZamieszczone przez YxasoR
![]()
Na ekstremalne szerokości mam fiszajaZamieszczone przez YxasoR
![]()
8mm fiszajZamieszczone przez Oleryk
no ja też rozgryzam mojego nowego 11-22
7-14 to byłoby coś... ale ta cena :/
11-22 to moje pierwsze lepsze szkło i muszę przyznać, że różnica w porównaniu z kitem jest bardzo duża. Ostrzy szybko i pewnie, wykonanie bdb i ostrością też nie grzeszy. Chciałem kupić w sumie 14-54 ale Rafał Cz. przekonał mnie, że taka zmiana nie specjalnie wpłynie na moje możliwości fotografowania.
Z wyboru jestem bardzo zadowolony.
niedawno minęło 90 dni od czasu wejścia w posiadanie 7-14mm
Jestem nim absolutnie zachwycony! Po pierwsze niesamowite możliwości we wnętrzach a dokładniej pod ziemią. Równie niesamowicie spisuje się w pejzażu (ostatnia seria industrialowa w cementowni). Reportaż z akcji 4WD? proszę bardzo! Zaczyna mi się klarować powoli taki warsztacik: 7-14, 50/2 oraz 70-300. Niestety - regulamin galerii pozwala na dodawanie jednej fotki na dobę więc chwalę się oszczędnie!
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
Ten obiektyw to IMHO jeden z lepszych elementów systemu 4/3. Bawilem sie jakims aparatem cropowym 1,5x (nie bede pisac marki bo mi post usuną) + Sigma 10-22, no i zachwytu nie było.
Jeszcze pozostaje obmacać pewną stalkę 14mm, może jest chociaż porównywalna...
Witam
A ja mam pytanie trochę z innej beczki na temat obiektywów.
Zafascynowałem się Waszymi zdjęciami z 7-14 i 11-22. Też tak chcę.
Czy możecie mi poradzić coś "szerokiego" o duuuuużo niższej cenie a sprawiającego wiele radości użytkownikowi. 11-22 też trochę za drogo jak dla mnie na ten moment.
Proszę polećcie mi coś "taniuśkiego" i w miarę przyzwoitego.
Pozdrawiam
WojtekT.
www.galeria.stalowcy.com --> Wojtka T. fotoreportaże z meczów Stali Poniatowa I nie tylko !!!
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
sigma jest u nas nie do kupienia jeszcze.
jeśli 9-18 bedzie zacne i kosztował podobnie to jednak wolał ym 9 - 18 bo jeszcze szerzej![]()