Co do tej stabilizacji...
The IS button toggles between the three modes that I described earlier (normal, horizontal panning, vertical panning).
Co do tej stabilizacji...
The IS button toggles between the three modes that I described earlier (normal, horizontal panning, vertical panning).
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Nie będę płakał z tego powodu... Po prostu jestem wielbicielem optyki ZD, ale coraz mniej podoba mi się to co można podpiąć z tyłu obiektywu.
Powinien "startować" jako E-51Q10, ale nowe szkiełko - i owszem - jakaś alternatywa TO jest.
Ciekaw jestem - ile takie kosmetyczne "poprawki" będą zajmować głowy inżynierom OLYMPUSA.
Czas by się przyjrzeć konkurencji i spróbować COŚ naprawdę nowego.
Daaaaaaaaaaaawno "mówiłem", że treba poczekać na E-533!
Pozdrówka.
witia:
jest też druga strona: odgrzewane kotlety mają jedną ogromną zaletę - poprzednie modele lecą cenowo na pysk i więcej ludzi może zapodać sprzęt.
Noo, dokladnie, 3 punkty AF? No proszę Was... Chociaz moze wszystkie krzyzowe...?
Liczylam na zamiane E-330 na zapowiadane E-520 ze wzgledu na IS, ISO i AF ale w takim wypadku trza dalej skladac na E-3...
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Składaj składaj, bo już niedługo będzie w zasięgu
/*...................*/
/* ...........................*/
dog_master:
przekadrowywanie Twoim (naszym) przyjacielem... rzuciliby chociaż 5 krzyżowych coby nie ciągnąć lipy, ale to pewnie dopiero w 2009...
Dobrze, że tak mało zmienili, bo niecały tydzień temu kupiłem E-510![]()
![]()
Kaarool nie przejmuj sie w 40D i jest tyle samo co w 400Djojczylismy ze sie nic nie działo, to teraz macie co kwartał to masz babo placek. Placek trochę nie wyrośnięty ale nowy pachnacy, i przyciagnie tych którzy chca nowosci a po roku kupia sobie tort (E-3) albo zostaną z plackiem
![]()
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com