Bo panika im zajrzała w oczy, Olki sie sprzedają coraz lepiej i tyle, to sa fakty
Stąd ich ataki będą coraz bardziej agresywne![]()
Bo panika im zajrzała w oczy, Olki sie sprzedają coraz lepiej i tyle, to sa fakty
Stąd ich ataki będą coraz bardziej agresywne![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
Ech szkoda gadac, niech sobie gadają... Najwięcej do powiedzenia mają osoby posiadające canona + ich swietny kit i nikony D40/40x/D60 + kit... A iso 1600 z tego maluszka jest jak dla mnie świetne, chciał bym takie w moim E-500![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Komentarze na optycznych są przejawem wybitnej inteligencji ich autorów. Najbardziej mnie "cieszy", że 7 mpx z D300 to to samo, co 10 mpx z E-3... No mnie trochę inaczej uczyli matematyki...
problem tych ludzi polega na tym, że kupili kiedyś EOS 350D, albo 400D, albo D40 i są święcie przekonani, że dostąpili dotknęli elitarnego świata , magii i fotografii. Stąd też chwała i światło musiały spłynąć na nich i jako oświeceni są nieomylni, bo przecież najlepsi nie mogą sie mylić. W mojej pracy już parę osób kupiło duala E510 w tym jedna dziewczyna i mi opowiadała jak jej rodzina (posiadacze wyżej wymienionych 350D i 400D) zawzięcie poszukiwali wyższości swojego..... ale jak przyszło co do czego to z niechęcią lub zdumieniem przyznali że kit Olka jest lepszy
, może nie lepszy ostrzejszy
![]()
/*...................*/
/* ...........................*/
W du... byli gó... wiedzą. Nam nikt tym krzywdy nie zrobi że pogada, niech sie ludziska wykrzyczą.![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Mnie zastanawia po co ten bełkot. Skoro tacy znawcy i szerzyciele jedynej słusznej idei to "Albo D3 albo śmierć!" ;D
Przeczytałem wszystkie komentarze i dawno nie słyszałem takiego steku bzdur i chorych wizji ^_^
Ostatnio edytowane przez Lailonn ; 5.04.08 o 23:21
To małe szkiełko naprawde mogło by być dostępne juzz chęcią bym kupił
A moje zdanie co do zmian w nowym 420. Jest pare nowinek sprzętowych, ale wg mnie połowe z tego co tam jest to panowie z olympusa mogli by dodać do 410 w nowszym firmware, już na pewno wiekszą konfigurowalność przycisków, i sterowanie lcdRozpoznawanie twarzy to jest zbędny bajer (jak dla mnie)
Autofocus też z pewnością da się podciąnąć programowo.![]()
Mam nadzieje ze pojawi sie nowy firmware z częścią bajerów z E420
Po co wtedy E-420? Jedynie do E-3 mogliby wydać nowy soft poprawiający LV bo tam to ma sens i marketingowy i propagandowy a tu?
A jeżeli już chodzi o samego Zuiko 25mm? Ktoś już wie, kiedy w sklepach? Połowa, koniec kwietnia??
"There's no such thing as free titties"
Już jest w cyfrowe.pl za 755 (sugerowana cena producenta 899PLN).
No to czekamy a z ktoś nabedzie i podzieli się opinią na jego temat. Mam na niego ochotę, ale... poczekam na pierwsze opinie - Wasze
E-300 / 14-45; 40-150, FL-36