W exifach powinno być info o ogniskowych. Węziej na pewno nie - z teleobiektywu mam może z kilka zdjęć w całym tym wątku. A wszystkie z poprzedniego tygodnia są z 35 mm ekw.
W exifach powinno być info o ogniskowych. Węziej na pewno nie - z teleobiektywu mam może z kilka zdjęć w całym tym wątku. A wszystkie z poprzedniego tygodnia są z 35 mm ekw.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Tydzień 38:
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
Niezła seria i choć są to fotki błyskawiczne, ad hoc, to na każdej widać jakąś koncepcję.
TJ
Tym razem, dla odmiany, nie poznański, a bydgoski miszmasz. Tydzień 39:
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
Bardzo fajne zdjęcia. Wszystkie fotki, to etiudy.
TJ
Fajny pomysł na odmianę
Sprzedawca balonów dosyć smutno spogląda, może to przez jesień.
Niemniej, bohaterka starej foty (776) przebija wszystko.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Wreszcie jakaś odmiana ... miejsca. Bo styl pozostał![]()
Dzięki za odwiedziny. Niewiele brakowało, a przegapiłbym fakt, że minął właśnie kolejny kwartał mojego całorocznego fotograficznego projektu. Dziewięć miesięcy robienia zdjęć przynajmniej raz w tygodniu. To chyba najdłuższe przedsięwzięcie w moim życiu, nie licząc spłacanych latami kredytówZ tej okazji zebrałem po kilka wybranych zdjęć z ostatniego kwartału i okrasiłem je kilkoma słowami:
https://www.sarwinski.com/blog/przeglad-kwartalny-32023
Fajnie podsumowałeś. Nasuwa mi się jednak pytanie, czy nie myślisz o zakończeniu 'przedsięwzięcia'... (?)
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Właściwie to myślę o przedłużeniu go na kolejny rok, tylko zastanawiam się jak je zmodyfikować, żeby było ciekawiej. Może będę sobie wymyślał jakieś zadania albo tematy, może zacznę też publikować na Instagramie, choć na razie jeszcze się przed tym bronię.