Pruszcz Gdański c.d.
2117.
2118.
2119.
2120.
2121.
2122.
Pruszcz Gdański c.d.
2117.
2118.
2119.
2120.
2121.
2122.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No to żeś sobie pobył w Pruszczu...
Sądząc po kolejności zdjęć 2117 i 2118 to chyba całą noc w tym miejscu przeczekałeś...![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Byłem jakieś trzy lata temu w tym nowym centrum Pruszcza, który przedstawiasz na fotkach. Spacerowałem po tym założeniu urbanistycznym i spodobało mi się bardzo jako sympatyczne, przyjazne ludziom, zaprojektowane w odpowiedniej skali, bez fajerwerków i gigantomanii, przytulne i logiczne.
TJ
Na 2119 ładnie pokazałeś po lewej stronie oświetlone wejście do "mojego "biura". Cudzysłów wstawiłem ponieważ chodzę tam tylko gdy muszę, wolę swoje biurko w domu
Te kulki są fajnie zrobione. Jeśli pozwolisz to dodam je w wersji zimowej bo o tej porze roku chyba Cię tu nie było. / wywal je bez ceregieli jeśli przeszkadzają /
Jacek
@yac - Jacku, fajne "śnieżne" kulki
a rowera nie ukradli![]()
Może dlatego, że to welocyped...![]()
Jeszcze kilka tych stalowych rumaków by się znalazło, choć duużo mniej niż krasnali we Wrocku
( a cukrownię obfociłeś ? )
Jacek