OK, jeśli to zbyt wiele na raz, to można podzielić na etapy. Niemniej warto!
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
No, kilka mam zaliczonych, przyjdzie na nie czas później - a tak na szybko, najwyższa w Polsce - Świnoujście.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Zaznałem tej musztry ok. 20 lat temu - gdy ściągnąłem do Fortu Gerharda uczestników pleneru pl.rec.foto. Największy był ubaw gdy po chwili oczekiwania aż ktoś się pokaże (muzeum w forcie dopiero się wówczas organizowało) zajechało z fasonem osobowe Volvo a z niego wyskoczyli panowie w pruskich mundurach i hełmach z pikelhaubamiDo dziś się zastanawiam jak jadąc w tych hełmach sobie tapicerki dachu nie podziurawili.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Akurat Fort Gerharda i musztra nie są i mi obce, nawet chyba mam jakieś zaświadczenie o odbyciu "przeszkolenia"
Co zaś do samej latarni, to jest super - wysokość robi wrażenie. No i 2-3 maja zawieszana jest na niej ogromna flaga, która też fajnie się komponuje z budowlą.
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Ta latarnia - Świnoujście. jest trudna do fotografowania, m.in. ze względu na wysokość i brak miejsca. Dobrze że miałem Laova 7,5 mm
Bogdan zawsze można w wskoczyć na materac, i zrobić fotkę z ciut dalszej odległości.![]()