Piękne zimowe kadry! Brawo!![]()
Piękne zimowe kadry! Brawo!![]()
Taki był zamiar. Takie zdjęcia zimowe, wymagają jednak moim zdaniem, dużo więcej uwagi od innych zdjęć. Kontrolowanie faktury i koloru śniegu w opozycji do nieba, jest dość trudne.
A kamyczki były zimniutkie jak diabli.![]()
Dzięki
Zima, ale troszkę w innym miejscu.
911
.
Kadr jak z historii powstawania życia na ziemi.
pozdrawiam Wiejo
Zdjęcia z Karkonoszy - prześliczne. Mi się bardzo zdjęcie 903 podoba - pięknie widać ten wiejący wiatr, o którym piszesz.
A ostatnie jakby Dolomitami zapachniało?
kocham Karkonosze zimą - no po prostu kocham
Śnieżne kotły jak i Śnieżkę i całą trasę przyjaźni polsko-czeskiej pomiędzy nimi
w tym roku tam nie wróce - tzn tej zimy, bo w tym roku mam nadzieję że się uda - tyle że zimy w grudniu nie wiadomo czy uświadczymy![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Skoro byłem świadkiem powstania życia na ziemi, to muszę być bardzo bardzo bardzo starym człowiekiem... I wyobraź sobie że nie czuję tego.
Tak, ostatnie to Dolomity, które są prawie takie piękne jak Karkonosze.
@gulasz Ja w tym roku trafiłem na ładny zimowy moment w listopadzie i ponownie w grudniu w święta. Więc nie martwiłbym się o ładne zimowe widoki jeszcze w tym roku.)
Jeśli czegoś pragniesz to nasze marzenia mają moc urzeczywistniania się.![]()
Skoro byłem świadkiem powstania życia na ziemi, to muszę być bardzo bardzo bardzo starym człowiekiem... I wyobraź sobie że nie czuję tego.
Nie bierz do siebie mojej opinii która dotyczy tylko i wyłącznie mojego wrażenia jakim emanuje zdjęcie. Życzę wspaniałej twórczej energii i werwy przez najbliższe sto lat.
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 3.01.22 o 20:35
pozdrawiam Wiejo
@Wiejo to nie była krytyka. Wręcz przeciwnie, spodobało mi się to bardzo.
I znowu wracam do Słowenii. Kraju pięknych widoków. kajakarzy, wędkarzy i oczywiście miłośników paralotniarstwa.
912
Coś dla palaczy?
913
914
915
916
Z widokiem na Triglavw.
917
918
.
Osz ty jakie perełki
Jak wrócę na chatę to zobaczę na czyms większym niż komórka
Ale zacnie panie zacnie
A fragment o marzeniach z paru postów wyżej zapamiętam![]()
Nie bez powodu na ścianie wisi mi napis nie zbieraj marzeń zbieraj na marzenia![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
912 jest trudnym zdjęciem - i bardzo ładnie Ci wyszło.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||