Powiedz szczerze - nie miałeś lekkich obaw ?
... policja dała stare auto - nowych im szkoda było![]()
Powiedz szczerze - nie miałeś lekkich obaw ?
... policja dała stare auto - nowych im szkoda było![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Napiszę szczerze.
Miałem obawy. Zastanawiałem się czy wybrać się na ten Marsz. Największe obawy miałem chyba w dniu wyjazdu do stolicy ( pamiętając wydarzenia z zeszłego roku na tym marszu ). No ale myślę sobie, może jakoś nie będzie najgorzej.
Jakoś spokojnie nawet było. Policji mało widziałem. Gdzieś chyba pochowani byli, aby nie denerwować maszerujących.
Ten pan na 1077 z opaską 'NSZ' jakoś młodo wygląda jak na kombatanta Narodowych Sił Zbrojnych...
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Może on jest z NZS - Niezależnego Zrzeszenia Studentów?
Policji w mieście było dużo - ale jak piszecie - trochę się "schowali" żeby nie prowokować.
Ewentualnie obstawili wszystkie "Empiki"
Jak w środę po południu jechałem przez miasto, to na jednym skrzyżowaniu utknąłem na około 5 minut - przepuszczaliśmy kolumnę policyjną - chyba z 50 samochodów przejechało.
Może i trochę korciło - ale akurat w czwartek miałem inne plany, trzeba było zabezpieczyć działkę przed zimą, bo zapowiadali mrozy.
Tylko że jak teraz widzę prognozy się nieco zmieniły, a 11 listopada już minął.
Poza tym - nie czuję się dobrze w takiej fotografii, dlatego tym bardziej podziwiam Twoje relacje![]()
Świetna fotorelacja. Z uwagi na obecność dzieci trochę raziły mnie wulgaryzmy na transparentach.
pozdrawiam Wiejo