Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 151

Wątek: Tuż za płotem I

Zwycięzca popRAWki Awatar paparapa
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Zdjęcia ciekawe. Ale aby pokazać Berlin kompleksowo, to trzeba by się zapuścić także w zakamarki weddingowo kreuzbergowo neukollnowe, nie wspominając o wschodnich rubieżach miasta i Poczdamie.
    I nie trzeba wbrew pozorom dużo czasu, jeśli wie się gdzie szukać. Sprawna komunikacja ułatwia zadanie.
    Mitte to na szczęście jeszcze nie Berlin. Mimo że odbudowano tam przez ostatnie lata sporo znaczących dla miasta budynków.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar tropic
    Mieszka w
    Centrum wszechświata - Chorzów - Silesia
    Siła reputacji
    279
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Nie masz bramy "bez prawej ręki" i z odszumionym pomarańczem, mógłby to być wtedy kandydat do FM...
    ...myślałem że masz na myśli Bramę B. !!
    AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)

Mieszka w
    Siła reputacji
    279
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez paparapa Zobacz posta
    Zdjęcia ciekawe. Ale aby pokazać Berlin kompleksowo, to trzeba by się zapuścić także w zakamarki weddingowo kreuzbergowo neukollnowe, nie wspominając o wschodnich rubieżach miasta i Poczdamie.
    I nie trzeba wbrew pozorom dużo czasu, jeśli wie się gdzie szukać. Sprawna komunikacja ułatwia zadanie.
    Mitte to na szczęście jeszcze nie Berlin. Mimo że odbudowano tam przez ostatnie lata sporo znaczących dla miasta budynków.
    Dlatego napisałem że życia braknie. W pierwszym dniu wizyty zrobiliśmy 28k kroków (ok. 18 km) Teraz po powrocie przyszedł mi do głowy pomysł na wykorzystanie hulajnóg...musimy pomyśleć!
    Masz oczywiście rację, mowa li tylko o Mitte! Dzielnice Berlina są poza moim zasięgiem...może kiedyś tak, dziś jestem zdany na dobrą wolę gospodarzy (rodziny)

Mieszka w
    Siła reputacji
    279
    Moja galeria
    "Chodzenie" po dachach ma jedną zaletę, uświadamia sobie fotograf z czym się mierzy!

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	TROP6459_DxO.jpg
Wyświetleń:	144
Rozmiar:	1,67 MB
ID:	238327

Nazwa:	TROP6455_DxO.jpg
Wyświetleń:	141
Rozmiar:	2,06 MB
ID:	238328

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tropic Zobacz posta
    Dlatego napisałem że życia braknie. W pierwszym dniu wizyty zrobiliśmy 28k kroków (ok. 18 km) Teraz po powrocie przyszedł mi do głowy pomysł na wykorzystanie hulajnóg...musimy pomyśleć!
    Masz oczywiście rację, mowa li tylko o Mitte! Dzielnice Berlina są poza moim zasięgiem...może kiedyś tak, dziś jestem zdany na dobrą wolę gospodarzy (rodziny)

To ja napiszę tak.

"Następną razą" Zrób sobie plan co chcesz zobaczyć. Kup 24 godzinny bilet ABC na BVG. W ten sposób jesteś w stanie przemieszczać się szybko i sprawnie w obrębie całego miasta. No prawie, bo do Poczdamu trzeba jechać z 40min. No chyba że pojedziesz pociągiem regio to trochę szybciej
    Jakie są zalety takiego podejścia do tematu? Nikt nie hamuje Twojego tempa, i nie rozprasza cię. Jedziesz tam gdzie chcesz Ty, a nie tam, gdzie chce zaprowadzić cię gospodarz.

A wieczorem, szczęśliwy jak dziecko, z całym workiem zdjęć. Zasiadasz do obiadokolacji...... i po pierwszym drinku odlatujesz do łóżeczka. Bo zapomniałem dodać, że jesteś po tej eskapadzie padnięty jak "pies" .

A wnioski nasuwają się takie, że gospodarze zadowoleni i Ty szczęśliwy.

Mieszka w
    Siła reputacji
    279
    Moja galeria
    To ja napiszę tak.

"Następną razą" Zrób sobie plan co chcesz zobaczyć. Kup 24 godzinny bilet ABC na BVG. W ten sposób jesteś w stanie przemieszczać się szybko i sprawnie w obrębie całego miasta. No prawie, bo do Poczdamu trzeba jechać z 40min. No chyba że pojedziesz pociągiem regio to trochę szybciej
    Jakie są zalety takiego podejścia do tematu? Nikt nie hamuje Twojego tempa, i nie rozprasza cię. Jedziesz tam gdzie chcesz Ty, a nie tam, gdzie chce zaprowadzić cię gospodarz.

A wieczorem, szczęśliwy jak dziecko, z całym workiem zdjęć. Zasiadasz do obiadokolacji...... i po pierwszym drinku odlatujesz do łóżeczka. Bo zapomniałem dodać, że jesteś po tej eskapadzie padnięty jak "pies" .

A wnioski nasuwają się takie, że gospodarze zadowoleni i Ty szczęśliwy.
    Dzięki za podpowiedź...którą znam jeszcze raz dzięki tylko...to nie takir proste! Tak robiłem 20 lat temu jak pracowałem w B. Dziś niestety nie jestem w pełni samodzielny i o ile moja osoba to betka, małżowinka moja ni w ząb germańskiego. Tak więc zdany jestem na gospodarzy. 2+2+ nasza dwójka...6 ludków (w tym 2 dzieciaków) reszrę dopowiedz sobie sam...

Nazwa:	TROP6499_DxO.jpg
Wyświetleń:	133
Rozmiar:	2,00 MB
ID:	238330

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez tropic Zobacz posta
    Dzięki za podpowiedź...którą znam jeszcze raz dzięki tylko...to nie takir proste! Tak robiłem 20 lat temu jak pracowałem w B. Dziś niestety nie jestem w pełni samodzielny i o ile moja osoba to betka, małżowinka moja ni w ząb germańskiego. Tak więc zdany jestem na gospodarzy. 2+2+ nasza dwójka...6 ludków (w tym 2 dzieciaków) reszrę dopowiedz sobie sam...

Ok, juz kapuje....
    ... ale nie do ubecji.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar zigger
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    97
    Moja galeria
    Ok, juz kapuje....
    ... ale nie do ubecji.
    Raczej p. Stasi
    Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zigger Zobacz posta
    Raczej p. Stasi
    A co za różnica? Jeden czort.

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    A co za różnica? Jeden czort.
    Stasia była lepsza
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Uprawnienia umieszczania postów