cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Pewnie nie dało się Olkiem rozmemłać śmietnika![]()
Kilka lat temu, to panowała tu miłość do zdjęć ostrych od pierwszego do ostatniego metra i memłanie tła było równoznaczne ze zdradą podstawowych wartości systemu.
Później Olek wypuścił trochę memłające i niedrogie 45/1,8 no i okazało się, że memłanie jest fajne![]()
Ostatnio edytowane przez fret ; 20.05.21 o 10:05
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Całość. Już były kobiety w jaskiniach, kanałach, zamkach... i fajne było. Ale tamto ? To tak jak zrobić zdjęcie lwa w ZOO z widocznymi kratami.
... no, mam kurde lwa !!!
... no mam kurde gołą babę !!!
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
@m_a_g - my tu o pierdołach gadamy, a to Twój wątek. Jak jesteś wkurzony to posprzątam.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Widać, że potrafię podtrzymać konwersację![]()
Dzień bez offtopu dniem straconym![]()
17. Jak zwykle 1MX i 300 PRO.
![]()
Jak nazywa się ta pcica?
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
canarek![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()