Piękny kadr. Zastanawiam się, czy bez tego kamienia w wodzie po prawej byłoby lepiej. Z jednej strony - zaburza symetrię, z drugiej - takie lekkie zaburzenie często wpływa pozytywnie na odbiór zdjęcia.
Piękny kadr. Zastanawiam się, czy bez tego kamienia w wodzie po prawej byłoby lepiej. Z jednej strony - zaburza symetrię, z drugiej - takie lekkie zaburzenie często wpływa pozytywnie na odbiór zdjęcia.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Właśnie nad tym się zastanawiałem, czy taka niezaburzona symetria nie byłaby zbyt oczywista. Czasami idealnie poprawne kompozycie stają się nudne![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Taki poranek to ja lubię, bardzo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak się uczyłem o zlodowaceniach to widziałem podobne zdjęcia. Tyle że to dawno było i zdjęcia ze Stanów. No i zdjęcia cz.b. - co nie oddawało efektu niestety.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Svartisen to chyba najciekawszy lodowiec Norwegi. Dość trudno dostępny, ale potrafi oczarować, I mimo, że fotki są kolorowe też nie jest łatwo go zaprezentować. . Trzeba by było tam czekać na dobre światło, a to jest tam utrudnione. Ja wylosowałem jak zwykle deszcz.
667
668
669
...