Że grzecznie zapytam - moczyłeś zadek w którymś z tych stawów ?
Że grzecznie zapytam - moczyłeś zadek w którymś z tych stawów ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Co Ty taki grzeczny się zrobiłeś....
Ale wracając do tematu, to rzecz całkiem oczywista.. Może nie codziennie ale co drugi, trzeci dzień obowiązkowo.
Całkiem dobrze taka kąpiel robi, włosy się nie przetłuszczają przez tydzień, szybciej goją się rany i wygładza się skóra
Kąpiel w morzu daje jeszcze lepsze efekty, bo w wodzie jest sól.
Piękne kadry. 493 bardzo mi sie podoba
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Wszystko piękne, a na 494 mam wrażenie (wyobrażam sobie), że oglądam skałę wyszlifowaną kiedyś przez lodowiec.
A na 495 - fantastyczny jest ten głaz.
A potem ten lekki wodospad, i później te ciężkie przytłaczające wręcz ciemne chmury.
Każde zdjęcie to osobny temat do podziwiania.
A plusa za cholerę nie można dodać.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Fajne miejskie widoki![]()
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Lubeka... Marcepanów sobie nakupiłeś?