Mam nadzieję że mnie nie, tylko kwiatka..
Chociaż po chwili zacząłem sie zastanawiać, czy aby to nie było dobre słowo od Bogdana, a ja się czepiam![]()
Mam nadzieję że mnie nie, tylko kwiatka..
Chociaż po chwili zacząłem sie zastanawiać, czy aby to nie było dobre słowo od Bogdana, a ja się czepiam![]()
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 24.03.20 o 09:34
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wiadomo czego teraz wstawić, bo taki jeden zaraz "przyleci" mądre cytaty rozpowszechniać.
A skoro padło słowo przyleci... to może coś takiego ... Ustrzelona wieczorem z poważnym deficytem światła...
109
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 24.03.20 o 23:40
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Ciekawe kadry ale 106 to jakiś magiczny las - pięknie wygląda![]()
Nie masz jeszcze kilku kadrów z tego lasu? Ma potencjał.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
To jest naj naj. Trochę by się "żarły" obok siebie
.
Zresztą teraz króluje niemiłościwy wirus i to on kreuje naszą rzeczywistość. W moim miasteczku pustki całkowite. Sklepy zamknięte. Okna również, a rolety opuszczone. Jak sceny z filmu "Ostatni brzeg".
Czasem ktoś szybko przejdzie, ale raczej z tych młodszych.... i wielka cisza. Tylko ptaki ganiają ulicami
Oczywiście też są odważni młodzieńcy korzystający z okazji, aby na głównym placu w miasteczku nieco łyknąć i zakąsić.... bez świadków..... niemal.
I pewnie to foto by nie powstało, gdyby nie ten gest pogardy do bliźniego.
Cóż, w ciekawych czasach niestety żyjemy.....
Posiłek ....
110
...
Nie miałem aparatu, jako że przestraszony szybko przebiegałem uliczkami naszego miasteczka. W pewnym momencie na deptaku a'la Floriańska - siedzi sobie facet na ławeczce. Ręce w kieszeniach, spodnie obsikane, pod nogami kałuża. Obok leży plecak z zakupami (chyba). Kiwa się w przód i tył podobnie jak żydzi pod ścianą płaczu i mamrocze:
mam wirusa, mam ku**wa wirusa, no ja pier**le mam ku**wa wirusa.
Wlazłem do sklepu, szybkie zakupy, wychodzę a on nadal się kiwa i mamrocze![]()
Noś aparat jak parasol przy pogodzie. Nawet jak jest ciemno jak w d....
Nie mogę dodać tylko edytować ...
Już się jegomościami zajmować nie będę, Jedziemy w zielone...
111
A co najgorsze coś mi się miesza w głowie, bo to zielone nie jest, i nieostro widzę. Ciekawe co to może być?
112
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 25.03.20 o 23:13