Tak mi wpadło do głowy. Jeśli na forum foto wgrywają się zdjęcia 300kB, to może czasowo zmieńmy nazwę na forum filatelistyczne
Taki żarcik![]()
Tak mi wpadło do głowy. Jeśli na forum foto wgrywają się zdjęcia 300kB, to może czasowo zmieńmy nazwę na forum filatelistyczne
Taki żarcik![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Ja nie przekraczam 1 MB, moje foty mają tak ok 700 - 900 kB i się wgrywa. Poniższe zdjęcie wgrywałem ok 40 s. Ale to z Linuxa. Próbowałem z Windowsa w robocie i się nie dało
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
Byłem dzisiaj małej wycieczce w Barlinku. Pogody nie było, ale chciałem trochę rozruszać kości.
2125.
2126.
2127.
Wkoło jeziora prowadzi ścieżka a przy niej stoją zwierzęta zamieszkujące okolice Puszczy Barlineckiej. Najgroźniejszymi z nich są pan leśniczy i myśliwi - postawili wszędzie znaki zakazu wstępu do lasu i każdego śmiałka który próbuje tam wtargnąć najchętniej by odstrzelili... Osobiście z przedstawionych zwierząt widziałem tylko raz w życiu wilka w okolicznych lasach - za to panów myśliwych widuję najczęściej.
2128.
2129.
2130.
2131.
2132.
No dobra teraz nie będę przedłużał wątku i wkurzał całej reszty tylko powiem jak wrzuciłem zdjęcia. Kombinowałem, kombinowałem, aż w końcu zadziałał sposób stary jak świat...
[img]................................[/img]
Tam gdzie wykropkowane wstawiamy adres zdjęcia wrzuconego na jakiś hosting.
OM-D E-M10 mark III + Panas 20 1.7 i 12-32 3.5 - 5.6 + Olek 40-150 4 - 5.6
2133. Mazurek zdziś(czas ładowania zdjęcia na forum - 7 minut
)
Brawo dla mazurka.
Jeszcze większe brawo za cierpliwość i wytrwałość w przepychaniu mazurka przez serwer.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.