Właśnie przeczytałem na photozone, że Canon ma przy minimalnym dystansie ok. 170mm. Z tego wynika, że Tamron ledwo przekracza 100mm. Nikon pozostaje gdzieś pomiędzy.
Właśnie przeczytałem na photozone, że Canon ma przy minimalnym dystansie ok. 170mm. Z tego wynika, że Tamron ledwo przekracza 100mm. Nikon pozostaje gdzieś pomiędzy.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
?? Obchodzą cie manualne obiektywy z lat 50-tych i 60-tych? Do matryc mających 24-45 Mpx? Nie bardzo w to uwierzę. Bagnet jest jeden.
Zakładając, że masz zamiar uzywać AF to interesują cie pełnoklatkowe szkła z napisem AF-S (plus szkła natywne, oczywiście). Koniec doktoratu, niesamowicie krótkiego bo cały doktorat to to poprzednie zdanie.
Jeżeli będą stawiać na właścicieli gh5s to cena tak nie powala.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Zapowiada się ciekawie. W ogólności:
Mam alergię na filmiki i nie potrafię jej zwalczyć, byłoby miło, gdybyście mogli napisać choćby jednozdaniowe podsumowanie pod linkiem![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||