Zawsze był pamiętpliwy. Do dziś mi pisostwo wypomina...
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Będzie mi japońskie wypominał. Nie każdy ma tyle samozaparcia by francuza lubić....
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Poczytaj nasze sygnatury i już będziesz wiedzieć, że to inwazja Jedynie Słusznego TWA..
Poniekąd nieszkodliwego, choć .... nie wiedzieć czemu wielu upierdliwcom forumowym przeszkadzało.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
żebyście tak aktywni byli na skrzyneczce też jak tu![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
mało przkonuję?
moze po roku uda mi się bardziej przekonać![]()
Dzis ledwo żyję. Kręgosłup mam hm.. rozwalony, a ból momentami niesamowity do tego ból głowy oraz zatrucie rybą. W nocy zero snu i co chwilę wymioty :/ :/ A trza iść dziś do pracy...
Przedstawiasz się coraz atrakcyjniej![]()