I jeszcze jedna:
2724.
I jeszcze jedna:
2724.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Ładnie w tej kolorystyce.
Zielonki całkiem sympatyczne![]()
Brązowe wyglądają jak gałązki.
To mi przypomniało jak swego czasu dzieciaki na okres wakacji przytargały mi do domu akwarium z patyczakami. Milutkie stworzenia
A w Palmiarni w Gliwicach obserwowałam "żywe liście". Fantastyczna sprawa!Patrzysz na liść a on nagle wyciąga nie wiadomo skąd nóżki i zmyka przed ciekawskimi
![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Te stworzenia to liśćce. Kiedyś w dawnych czasach próbowałem je hodować - niestety z dość marnym skutkiem.
Zdecydowanie dobrzeW zbliżeniu te liśćce mimo, ze całkowicie nieszkodliwe wyglądają dość groźnie - na dowód dwa portrety liśćca olbrzymiego (jakość trochę odstaje, ale to zdjęcia sprzed kilkunastu lat, gdy matryce aparatów cyfrowych były dużo słabsze niż obecnie):
2729.
2730.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Widzisz Krzysiek - nie tylko aortę, ale łeb z płucami zeżre![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Widzę, że Wyszomir nie tylko robactwo fotografuje ale i gałązki i liście... ważne, że też ładne![]()