Nie obrażam się w stosunku do ciebie, wręcz widać że chyba trochę cię poniosło pisząc do kogoś kogo nie znasz używając sformułowania chłopcze - naprawdę?
Poniżej przyklejam mój zwrot w którym użyłem sformułowania filozofia fotografowania - jak widać jest do pytanie z mojej strony, (chciałem pokazać różnicę poparte cytatami w stosunku do apsc lub mikro) a z tego co Ty piszesz , wychodzi ze ja tu nauczam o ff - więc proszę nie przeinaczaj faktów.
Na koniec - wyraziłem swoje zdanie, poparte cytatami innych, jak widzę nie zgadza się z twoim, to nie musi oznaczać że się mylę całkowicie co do ff, a ty wszystko wiesz najlepiej odnośnie tego sytemu i nie ma różnic - myślę że znaleźli by się na tym forum ludzie którzy w ff siedzą od lat i z nimi mógłbyś podyskutować w tej materii.
Dziękuję wszystkim jak i Tobie za wszystkie informację które do tej pory otrzymałem na forum i proszę o więcej , póki co decyzji jeszcze nie podjąłem
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Dzięki za opinie ,chyba zostanę jednak przy fuji, mam nadzieje ze będzie jakiś przedwakacyjny cashback może uda sie coś kupić taniejA ferrari użyłem bo inna równie dobra marka nie przychodziła mi do głowy
![]()
p.s tak z ciekawości czym tym fotografujesz na co dzień ?

Odpowiedz z cytatem