Sorki, wyloguje się na chwilę z wątku
( ja nie mam pomysłu na razie - niech ktoś wrzuci )
Jacek
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.03.17 o 10:32
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Może słomki?
Karol + Olek + kilka szkiełek
Mówiłem że proste, ponieważ wrzucałem te słomki kilkanaście razy do galerii i wątku a one podświetlane od tyłu tworzą dosyć fajny i charakterystyczny efekt
Powiedz Rabbit zgadłeś czy pamiętałeś?
Dobra, pominę kolejkę i wrzucę Wam jeszcze jedną rzecz - zobaczymy czy teraz będzie łatwo
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jakiś kapsel?
@Rabbit, zapodawaj jakąś zagadkę bo ja dzisiaj będę całe popołudnie w tourne objazdowym z tulipanami więc nie będę miał czasu na przygotowanie czegoś wystarczająco trudnego![]()
nie ukrywam, przypomniałem sobie Twoją twórczość i trochę mi to pomogło
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
nie mogę, bo aparatu na razie brak, szuflada pusta bez zagadkowych motywów, a z komórki to nie to.
Ale pracuję nad pomysłem na zagadkę![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek