Bardziej mi się widzi ciachnięte ale komu innemu może nie![]()
Bardziej mi się widzi ciachnięte ale komu innemu może nie![]()
ciachnięte zdecydowanie lepszy kadr, na drugim ten dół moim zdaniem zbędny![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Ciachnięte lepsze. Mniej to przeważnie lepiej![]()
Dzień dobry,
jak pamiętacie, początki z prostowaniem były trudne. Mam teraz coś, co nawet najlepszym prostowniczym wyciśnie poty a ich procki będą bliskie zjarania. Podejmij wyzwanie T.M'a i wyprostuj to!
A tu drugi, żądne rybie oko...czy ucho:
Pierwszy pomijam - wiadomo, ale co do drugiego, to jakbyś zdjęcie zrobił tak, że byłaby przestrzeń wokół to dałoby się coś z tego zrobić.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
@T.M Ciekawe te budynki! Gdzie takie znalazłeś?
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Jak to wiadomo? Te ściany do pionu?!?
W drugim chciałbym, żeby okna były równiutkoZdjęcie z auta podczas jazdy, w kadrze lusterko i słupek.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Ten pierwszy to hotel Piramida w ...Tychach, nie w Egipcie - śnieg by mnie zdradziłZ tej strony nie widać bloków.
Drugi to w Sankt Moritz. Z innej strony jeszcze ciekawszy choć zdjęcie liche bo już ciemno i podczas prowadzenia auta
I jak to Panie szanowny wyprościć?
![]()
Ten pierwszy - czemu nie?
Aczkolwiek mam dziwne wrażenie, ze w rzeczywistości ta budowla nieco inaczej wyglądała![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
A czy przypadkiem ten budynek nie jest po prostu stożkiem?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||