cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne, takie ascetyczne zdjęcie. Wymaga dobrze wyregulowanego monitora, by linię horyzontu było widać![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Tajemnicze...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nocne...
321.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Nocne..
322.
Ekspyrymentujesz.
Zabawa ze światłem jest miła, ale z matrycą Sonego lepiej jest jak zrobisz tak + dwa zdjęcia +2EV i -2EV ew dodatkowo -4EV i skleisz w HDR.
Z takich trzech moża uzyskać coś takiego jak u mnie https://forum.olympusclub.pl/attachm...5&d=1475961538 i inne rzeczy które sobie tylko wymyślisz.
A co najmniej zlikwidować większość przepałów. No i uzyskasz więcej swobody w interpretacji obrazu. W zaszdzie potrzeba tylko solidnego statywu i opóxnienie 2 sekundy w wyzwalaniu migawki.
Wiem namawiam do złego, bo Pani Kapitanowa bedzie siedzieć sama w długie zimowe wieczory, gdy zaczniesz tak eksperymentować....
No ale zabawa jesr przednia, co gorsze wciągająca.
Ostatnio edytowane przez apz ; 31.10.16 o 07:02
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Bałtyckie klimaty...
323.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 31.10.16 o 23:25
Bałtyckie klimaty...
324.
Górki Zachodnie...
325. 326.
Ostatnio edytowane przez waruga ; 1.11.16 o 15:05