http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
nie, nie Ty ale ktoś następny
Przekonajcie mnie, że warto wrócić do poprzedniego![]()
I dajcie już spokój Krakmanowi, niech on w spokoju się przygotuje do tej podróży życia, bo zapomni spakować aparat i guzik obejrzymy jak wróci![]()
Ale macie zabawę... Dobrze, że mam duże poczucie humoru i zdzierżam Wasze żarty....
Lecę w Październiku więc Wam będą już się doopy telepać z zimna a ja plażowanie w Oceanie Indyjskim
---------- Post dodany o 18:33 ---------- Poprzedni post był o 18:32 ----------
Chciałem napisać nad Oceanem plażowanie.
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.