CzaRmaX,
Świetnie się bawisz, lubię oglądać, wybiórczo, ale lubię.
Z Predzia - 1142, a IRenki - zacnie wyszły.
Saletrą i cukrem bawiłem się lata temu, parę kurtek potopionych... Fajnie, że tradycja wraca![]()
CzaRmaX,
Świetnie się bawisz, lubię oglądać, wybiórczo, ale lubię.
Z Predzia - 1142, a IRenki - zacnie wyszły.
Saletrą i cukrem bawiłem się lata temu, parę kurtek potopionych... Fajnie, że tradycja wraca![]()
Fajne zdjęcia z Predziem wyszły![]()
Hmmmmmm, tylko u nas jest na to małe zapotrzebowanie a focenie zabawek to temat tabu
Śmiech to zdrowie - miło mi, że dodaję Tobie zdrowia
Ja uwielbiam Predziów, nawet jak się ostatnio dowiedziałem, że większość z nich to kastraci
Spokojnie mamuśa będzie - właśnie mi się wyświetliła przesyłka z Chin w WER WARSZAWA (pod warunkiem, że po miesięcznej podróży nie będzie zmielona)
Mnie niektóre bardziej a niektóre najbardziej
Powiem Ci jedną rzecz na temat tych malutkich ludzików. Bardzo dużo ludzi robi takie zdjęcia, osobiście podobają mi się te zdjęcia ale uważam je w pewien sposób za łatwe. Nie chodzi o stronę techniczną, ponieważ na pewno wymagają precyzji, doświadczenia i siły spokoju ale o stronę wizualną. Uważam, że w ich przypadku działa w pewien sposób jak to osobiście nazywam efekt "Calineczki", "Guliwera", "Kingsajz", "Krasnali". Od dzieciństwa prawie każdemu podobają się te opowieści/bajki gdzie ludzie/bohaterowie występują w otoczeniu rzeczywistych przedmiotów a oni sami są bardzo malutcy. To samo działa przy tych zdjęciach......., gdzie byś nie wstawił te maciupeńkie ludziki to zdjęcie zawsze będzie Ci się podobać (no chyba, że fota jest już totalnie zwalona jakościowo i kadrem). Sam osobiście zauważyłem, że czym większe zabawki, tym trudniej je w pewien sposób sfocić, tak aby z otoczeniem dawały płynny realizm lub surrealizm
No to kilka fot
Predziowie
1148.
1149.
1150.
Coś ze Star Warsików
1151.
1152.
1153.
Inne
1154.
1155.
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
1156. Obcy kontra szerszeń
1157. Stary zamknij drzwi bo robisz przeciąg
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
za pomysłowość i dobór modeli 6...
dwie puchy, siedem słoików, szału nie ma
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=18842
http://apaziews.fmix.pl
Szerszen nie mial szans.
Sawa kurde przypadkiem pominąłem Twojego posta a chciałem coś napisać co teraz czynię
Ja lubię wszystkie a wybiórczo najbardziej połowę haha
Co do saletry i cukru to akurat nic nigdy nie miałem popalone ale nie zapomnę jak raz po puszczeniu kapsel zmienił trajektorię lotu ze wznoszącej na boczną i wleciał komuś przez lekko uchylony balkon do mieszkania - oczywiście nie czekałem na reakcję właściciela
Dzięki Panowie - kurde ostatnio jadąc na działkę na wieś na weekend okazało się, że zabawek jest spakowanych tyle samo co rzeczy dla mnie, żony i dwójki małych dzieci. To chyba powoli zaczyna być jakiś obłęd
. Druga sprawa, że sporo tych zabawek trzeba inaczej zapakować niż luzem aby długo służyły w celu ich focenia
Ten Szerszeń lekko mnie wq........, ponieważ zaczął sobie latać koło 24 na werandzie jak robiłem foty Ksenomorfusiowi, latał pewnie dla tego gdyż zapaliłem światło na werandzie. Raczej nie chciałem mieć z nim przypadkowego bliższego spotkania to go ubiłem, a jak go ubiłem to mówię sobie, niech jego śmierć na coś się przyda. Ale ten to nic, jakieś 3 czy 4 tygodnie temu, robiąc foty w dzień jednemu z Predziów przypałętał się też szerszeń......., takiego bydlaka (dosłownie) to nigdy wcześniej nie widziałem - był tak z dwa razy większy od tego, a ten ten też nie był malutki.
A teraz Ksenomorfik w rytm "Deszczowej piosenki"
1158.
1159.
1160.
![]()
...ciagle pada,
W końcu Obcy. Długo na niego czekałem. I się doczekałem.![]()
Jak zwykle fajne foty![]()