|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Co tam głowa.......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Załącznik 178207
Coby wrócić trochę do tematu tego postu... ale nie ogarniam jeszcze Tapatalk i nie wiem czy się załączy...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To już znacznie lepiej, jest integracja fotograf-modelka.
---------- Post dodany 15-07-16 o 00:21 ---------- Poprzedni post był 14-07-16 o 23:56 ----------
Mam wrażenie, że odczesanie jej prawego kosmyka włosów, odsłaniając buzię,
poszerzy twarz i nosek się zmniejszy.
No i żyły na ręku do retuszu.
U mnie link nie dziala i mam sie kontaktowac z administratorem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Golasek bez szmatki, dobrze jest przyciete.
Do BW ja, a nie tam kolor.
pozdroofka
PS
Fajny ma pepuszek w serduszko, czy tam w piczek![]()
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Mnie się podoba taka jaka jest, zresztą mnie staremu każda młoda zgrabna się podoba.
Druh Synchro dwie Smieny dawno sprzedane. Zenit E w szafie. W cyfrze Olympus SZ-30 MR do robienia filmików i do noszenia w kieszeni, E 420 z kitem 17,5-45 mm zepsuł się, więc zastąpił go M 10 tez z kitem większym . Jeżdżę Laguną z 1998 roku.Mniej znaczy więcej.