Takie narty przed zawierucha ochronia.Krokus piekny.
Takie narty przed zawierucha ochronia.Krokus piekny.
Tym razem idziemy na Sulovskie Wierchy. Jadąc tam zastanawialiśmy się co będziemy robić gdy szybko obejdziemy stosunkowo niedługi szlak. Skończyło się na całym dniu i postanowieniu powrotu w te okolice jeszcze niejeden raz. Miłośnicy klimatów Gór Stołowych czy Adršpachu nie będą zawiedzeni tym miejscem - polecam.
43.
44.
45.
46. Przed skalnymi szczytami musimy pokonać krótki kawałek lasu.
47.
48.
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękna przyroda!
O kurcze, pięknie tam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mile wspomnienie.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Ładne zdjęcia. Najbardziej podobają mi się panoramy.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
O jakby znajome klimaty... Miłe widoki i pole krokusów...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|